Mestic Split unit airconditioner SPA-3000

Art nr. 1503030
Op zoek naar een split unit airco die jouw caravan of camper kan koelen, ventileren én ontvochtigen? Dan is de Mestic split unit airconditioner SPA-3000 wellicht wat voor jou. Makkelijk zelf te bevestigen dankzij de traploos verstelbare beugels. Met deze split unit airco hou je het op warme dagen
Adviesverkoopprijs
€ 649,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op zoek naar een split unit airco die jouw caravan of camper kan koelen, ventileren én ontvochtigen? Dan is de Mestic split unit airconditioner SPA-3000 wellicht wat voor jou. Makkelijk zelf te bevestigen dankzij de traploos verstelbare beugels. Met deze split unit airco hou je het op warme dagen aangenaam koel binnen.

Gemakkelijk bevestigingssysteem

Houd jouw caravan of camper heerlijk koel met de Mestic split unit airco. Een eenvoudig op te hangen airco, die ook even gemakkelijk weer met jou meeverhuisd. De innovatieve split unit airconditioning bestaat uit twee delen die middels flexibele buizen via het raam met elkaar verbonden zijn. Deze buizen zijn zo dun, dat het raam tot op een kier dicht kan. Een raamsluiting met nok leent zich hier perfect voor. De condensor bevindt zich aan de buitenkant van het voertuig en de verdamper aan de binnenkant. Je hangt de split unit airco met een speciale beugel op in de raamopening. Deze beugel is traploos verstelbaar en is daardoor voor bijna alle caravans en campers geschikt. De buitenunit van deze caravan airco heeft isolatieklasse IPX4. Dat betekent dat je de unit gerust buiten kunt laten hangen tijdens een regenbui.

Belangrijkste voordelen

  • Koelt, ventileert en ontvochtigt
  • Zeer eenvoudige, universele bevestiging
  • Koelvermogen: 895 W
  • Instelbereik: 16°C tot 30°C
  • Inclusief slaapmodus
  • Laag geluidsniveau van 53 dB

Stille airco voor caravans

De Mestic split unit airconditioner SPA-3000 is compact van formaat, waardoor hij maar weinig ruimte inneemt. Maar hij doet zeker niet onder in koelvermogen! De airconditioner heeft een koelvermogen van 895 W en is instelbaar van 16°C tot 30°C. Daarmee houdt hij oppervlakten tot 25m3 heerlijk koel. Denk bijvoorbeeld aan een afgesloten slaapgedeelte. Toch is het nominale stroomverbruik van de split unit airco slechts 405 W. Perfect voor kampeervakanties op laag afgezekerde campings. De airco heeft drie ventilatiestanden en een laag geluidsniveau van 53 dB. Schakel je ’s nachts over op de slaapmodus? Dan gaat de verlichting op het apparaat uit en wordt hij fluisterstil. Geniet ongestoord van jouw nachtrust in een comfortabele temperatuur.

Een gekoelde caravan of camper tijdens je vakantie. Wie wil dat nou niet? Kies voor de Mestic split unit airconditioner SPA-3000. Instelbaar van 16°C tot 30°C en geschikt voor oppervlakten tot 25m3.

Specificaties
Merk Mestic
Model SPA-3000
EAN code 8712757465903
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Wit
Breedte (cm) 31
Hoogte (cm) 20
Lengte (cm) 45
Gewicht (kg) 22,5
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot (m³) 25
Keurmerk CE
Aansluitspanning 230 V
Stroomverbruik (A) 1,75
Koelvermogen 895 W

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden