Mestic Solar montage set alu zwart

Art nr. 1503280
De Mestic Solar montage set is geschikt voor de montage van zonnepanelen. De montage set creëert ruimte aan de onderkant, zodat het zonnepaneel koel blijft. Nette afwerking De set is gemaakt van aluminium en wordt geleverd inclusief moeren, ringen en bouten. Doordat de rail al is voorgeboord is
Adviesverkoopprijs
€ 43,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Mestic Solar montage set is geschikt voor de montage van zonnepanelen. De montage set creëert ruimte aan de onderkant, zodat het zonnepaneel koel blijft.

Nette afwerking

De set is gemaakt van aluminium en wordt geleverd inclusief moeren, ringen en bouten. Doordat de rail al is voorgeboord is het zonnepaneel eenvoudig aan de zijkanten vast te zetten. Eenmaal gemonteerd valt de slanke aluminium rail niet op, wat zorgt voor een strakke afwerking van het zonnepaneel. Er is bij het ontwerp bewust gekozen voor aluminium. Het lichtgewicht materiaal staat bekend om zijn corrosiewerende eigenschappen, waardoor het ideaal materiaal is om buiten te gebruiken. De montage set houdt de zonnepaneel netjes op zijn plek.

Belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudige montage
  • Vervaardigt van duurzaam en sterk materiaal
  • Lange levensduur
  • Houdt het zonnepaneel op zijn plek

De Mestic Solar montage set aluminium is verkrijgbaar in het zwart. De Mestic Solar montage set is alleen geschikt voor het monteren van Mestic zonnepanelen.

Specificaties
Merk Mestic
Serie Solar
EAN code 8712757470020
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zwart
Breedte (cm) 2,7
Hoogte (cm) 4,45
Lengte (cm) 71
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden