Mestic kooktoestel MKT-200 zwart

Art nr. 1507820
Het Mestic kooktoestel MKT-200 zwart is te gebruiken als kookplaat op de camping of voor thuis. Met het 2-pits kooktoestel zet je eenvoudig een maaltijd op tafel. Draai de knop naar de gemarkeerde aanbevolen positie om de gewenste temperatuur te bereiken. Elektrisch 2-pits kooktoestel Op zoek
Adviesverkoopprijs
€ 37,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het Mestic kooktoestel MKT-200 zwart is te gebruiken als kookplaat op de camping of voor thuis. Met het 2-pits kooktoestel zet je eenvoudig een maaltijd op tafel. Draai de knop naar de gemarkeerde aanbevolen positie om de gewenste temperatuur te bereiken.

Elektrisch 2-pits kooktoestel

Op zoek naar een vrijstaand kooktoestel voor op de camping? Het Mestic kooktoestel MKT-200 zwart is hiervoor uitermate geschikt. Het vrijstaande 2-pits kooktoestel heeft genoeg ruimte voor grotere pannen. Je bereidt hierop gemakkelijk een- of tweepansgerechten voor een gezelschap. Bovendien is het kooktoestel eenvoudig aan te sluiten op een stopcontact. Het vermogen van 2500 W wordt verdeeld over twee pitten: een kleinere pit van 1000 W en een grotere pit van 1500 W. Deze kun je afzonderlijk van elkaar bedienen door de knop naar de gemarkeerde aanbevolen positie te draaien. Gebruik de handleiding als referentie.

Belangrijkste voordelen

  • Bedieningselement met verschillende standen
  • Hittebestendige behuizing
  • Oververhittingsbeveiliging
  • Indicatielampje
  • Antislipvoetjes
  • Vermogen: 2500 W

Hittebestendige zwarte behuizing

Het Mestic kooktoestel MKT-200 zwart is 46,5 x 27 x 7,5 cm. Je neemt hem gemakkelijk mee op vakantie. Het rode indicatielampje geeft aan wanneer het kooktoestel aan staat. Met de draaiknop van de thermostaat kies je de gewenste stand om zo de juiste temperatuur te bereiken. Verder is de kookplaat voorzien van antislipvoetjes waardoor het apparaat op zijn plek blijft staan. Dit maakt hem veilig in gebruik. Daarnaast beschikt het kooktoestel over oververhittingsbeveiliging en een hittebestendige behuizing.

Koken is nog nooit zo makkelijk geweest als met het Mestic kooktoestel MKT-200 zwart. De twee pitten zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen. Hierdoor kun je meerdere dingen tegelijk klaarmaken, op de camping of gewoon thuis.  

Specificaties
Merk Mestic
Model MKT-200
EAN code 8712757480708
Primaire kleur Zwart
Breedte (cm) 27
Hoogte (cm) 7,5
Lengte (cm) 46,5
Gewicht (kg) 3,3
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Kookoppervlak 15 cm + 18 cm
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 2500 W
Veiligheidsvoorziening Oververhittingsbeveiliging
Vermogen 2500 W
Aansluitspanning 230V AC
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden