Mestic koelkast compressor MR-42

Art nr. 1512700
Op zoek naar een krachtige camping inbouwkoelkast met vriesvak? De Mestic compressor koelkast MR-42 koelt en vriest van -14 °C tot +7 °C. Het koelsysteem staat op een verplaatsbare beugel. Hierdoor deel je de ruimte waar de koelkast komt te staan efficiënt in. Camping koelkast met vriesvak De
Adviesverkoopprijs
€ 499,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op zoek naar een krachtige camping inbouwkoelkast met vriesvak? De Mestic compressor koelkast MR-42 koelt en vriest van -14 °C tot +7 °C. Het koelsysteem staat op een verplaatsbare beugel. Hierdoor deel je de ruimte waar de koelkast komt te staan efficiënt in.

Camping koelkast met vriesvak

De Mestic compressor koelkast MR-42 maakt het mogelijk om tegelijkertijd te koelen én te vriezen. De koelkast heeft een koelvak met een inhoud van 32 L en een vriesvak met een inhoud van 10 L. De koelkast beschikt over vier temperatuurstanden, waarmee je de vriezer en koelkast tegelijk bedient. Op stand 1 koelt de koelkast +/- 7 °C, op stand 2 +/- 5 °C, op stand 3 +/- 3 °C en op stand 4 +/- 1 °C. Op basis van de gekozen stand reguleert het vriesvak zelf de temperatuur, waarbij hij op stand 4 het hardst vriest. Naast de vier standen beschikt de koelkast over een energiebesparende stand: de Eco-modus. Via het display in de koelkastdeur selecteer je de gewenste stand. De deur van de koelkast monteer je naar eigen voorkeur links- of rechtsdraaiend. Wil je de koelkast grondig schoonmaken? Dankzij de verwijderbare deurpakking is dit een eenvoudige klus!

Belangrijkste voordelen

  • Koelen van +7 °C tot +1 °C en vriezen tot -14 °C
  • Afzonderlijk vriesvak (10 L)
  • Koelsysteem op verplaatsbare beugel
  • Verwijderbare deurpakking
  • Deur kan links- en rechtsdraaiend worden gemonteerd
  • 4 temperatuur-standen instellen via het display

Koelsysteem op verplaatsbare beugel

Het grootste voordeel van de Mestic MR-42 compressor inbouwkoelkast? Door de verplaatsbare beugel kan het koelsysteem maximaal 1,5 m van de koelkast af, op een plaats naar keuze, gemonteerd worden. Hierdoor deel je de ruimte waar je de koelkast plaatst efficiënter in. Daarbij is de koelkast slechts 38 cm diep wanneer de beugel niet achterop het apparaat gemonteerd is.

Houd eet- en drinkwaren tijdens jouw kampeervakantie vers en gekoeld in de Mestic compressor koelkast MR-42. De koelkast beschikt over een vriesvak, verwijderbare deurpakking en een display om de temperatuur in te stellen.

Specificaties
Merk Mestic
Model MR-42
EAN code 8712757479948
Primaire kleur Zwart
Breedte (cm) 38,6
Diepte (cm) 52
Hoogte (cm) 53
Gewicht (kg) 14
Breedte inbouw (cm) 38,6
Hoogte inbouw (cm) 53
Lengte inbouw (cm) 38
Draairichting deur Links en rechts
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 42
Keurmerk CE
Koeltechniek Compressor
Materiaal Metaal
Aansluitspanning 12V DC 24V DC
Vermogen 66 W
Stroomverbruik (A) 5,5
Temperatuurbereik Koelen van +7℃ tot +1℃ en vriezen tot -14℃
Type koelkast Inbouw
Type koelkast Inbouw
Vriesvak Ja
Vermogen 66 W
Aansluitspanning 12V DC 24V DC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden