Mestic koelbox compressor MCCHD-45 AC/DC

Art nr. 1503580
Zoek jij een koelbox die kan koelen én vriezen, onafhankelijk van de omgevingstemperatuur? Een koelbox om mee te nemen op avontuurlijke vakanties? De Mestic MCCHD-45 compressorkoelbox houdt zowel onderweg als op de bestemming tot 43 L inhoud koel. Vanwege de robuuste behuizing kan de koelbox goed
Adviesverkoopprijs
€ 489,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Zoek jij een koelbox die kan koelen én vriezen, onafhankelijk van de omgevingstemperatuur? Een koelbox om mee te nemen op avontuurlijke vakanties? De Mestic MCCHD-45 compressorkoelbox houdt zowel onderweg als op de bestemming tot 43 L inhoud koel. Vanwege de robuuste behuizing kan de koelbox goed tegen een stootje.

Robuuste compressorkoelbox met LCD-display

Koel of vries eet- en drinkwaren ongeacht de omgevingstemperatuur met een Mestic compressorkoelbox. Zowel onderweg als op de bestemming. Ben jij een echte avonturier en zoek je een robuuste koelbox die bij jouw levensstijl past? Dan is de Mestic MCCHD-45 een goede keus! Sluit de koelbox eenvoudig aan op 12/24 V met de meegeleverde autolader. Vervolgens stel je op het digitale display nauwkeurig de gewenste temperatuur in tussen -18 °C en +10 °C. Wil je de koelbox op een stopcontact met 230 V aansluiten? Dat kan met de apart verkrijgbare adapter. Geniet met de MCCHD-45 zonder zorgen van een heerlijk gekoelde versnapering na een avontuurlijke dag!

Belangrijkste voordelen

  • Koelvermogen: -18 °C tot +10 °C
  • Perfect voor avontuurlijke vakanties
  • Werkt op 12 V, 24 V en met een optionele adapter op 230 V
  • Robuuste constructie met stootvaste randen
  • Inhoud: 43 L (geschikt voor 1,5 L flessen)
  • Afmetingen: 44 x 64,5 x 42,5 cm (hxbxd)

Bestand tegen extreme omstandigheden

De Mestic MCCHD-45 beschikt over een hoge kwaliteit heavy duty behuizing. Oftewel: deze koelbox kan goed tegen een stootje! Draag de koelbox aan de stevige handgrepen. De robuuste constructie heeft stootvaste randen en metalen scharnieren aan de binnenkant. Dit alles maakt de compressorkoelbox zeer duurzaam onder extreme omstandigheden. Daarnaast kun je er voldoende hapjes en drankjes in kwijt voor drie tot vier personen. De koelbox heeft een ruime inhoud van 43 L en is geschikt voor 1,5 L flessen.

Neem de robuuste Mestic MCCHD-45 mee op avontuur! De compressorkoelbox koelt én vriest onafhankelijk van de omgevingstemperatuur. Stel de gewenste temperatuur in op het LCD-display. Wil je de koelbox ook op 230 V aansluiten? Schaf dan de apart verkrijgbare adapter aan.

Specificaties
Merk Mestic
Model MCCHD-45
EAN code 8712757470143
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Grijs
Breedte (cm) 42,5
Hoogte (cm) 44
Lengte (cm) 64,5
Gewicht (kg) 17,2
Eco-functie Ja
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 43
Keurmerk CE
Koeltechniek Compressor
Materiaal Kunststof
Aansluitspanning 12V DC 230V AC 24V DC
Vermogen 60 W
Temperatuurbereik -18 tot +10 ℃
Temperatuurweergave Ja
Vriesfunctie Ja
Vermogen 60 W
Aansluitspanning 12V DC 230V AC 24V DC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden