Mestic heteluchtoven MHO-120 18 liter

Art nr. 1503170
Er gaat niets boven vers afgebakken broodjes op de camping. Of een pizza voor het avondeten! Met de Mestic heteluchtoven MHO-120 bak je in een mum van tijd jouw favoriete hap af. De verschillende warmtestanden zorgen ervoor dat jouw maaltijd perfect gaar is. Compacte heteluchtoven met diverse
Adviesverkoopprijs
€ 99,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Er gaat niets boven vers afgebakken broodjes op de camping. Of een pizza voor het avondeten! Met de Mestic heteluchtoven MHO-120 bak je in een mum van tijd jouw favoriete hap af. De verschillende warmtestanden zorgen ervoor dat jouw maaltijd perfect gaar is.

Compacte heteluchtoven met diverse warmtestanden

De compacte heteluchtoven van Mestic zorgt gegarandeerd voor veel plezier op vakantie. De kleine oven heeft vier verwarmingsstanden: bovenverwarming, onderverwarming, boven- en onderverwarming, en heteluchtverwarming. Doordat de campingoven beschikt over ventilatoren die de warme lucht gelijkmatig verspreiden, is jouw afbakbroodje of pizzabodem aan alle kanten lekker krokant. De deur van de heteluchtoven is geïsoleerd en voorzien van dubbel glas. De hitte gaat hierdoor niet verloren. De temperatuur is met de draaiknop eenvoudig in te stellen tot een maximum van 230°C. Dankzij het signaal van de timer verlies jij de tijd nooit uit het oog!

Belangrijkste voordelen

  • Boven- en/of onderwarmte en heteluchtfunctie tot 230°C
  • Inclusief grillrooster en bakplaat
  • Instelbare timer met signaal (60 min.)
  • Deur met geïsoleerd dubbel glas
  • Oververhittingsbeveiliging
  • Inhoud: 18 L

Campingoven met grillrooster en bakplaat

In een kampeervoertuig is de ruimte vaak beperkt. Compacte producten zijn dan ook je beste vriend. Deze kleine oven heeft een afmeting van 43 x 34,5 x 28,5 cm, een inhoud van 18 L en weegt 6,5 kg. Dankzij het vermogen van 800 W is de heteluchtoven op iedere camping te gebruiken. De camping oven is tevens voorzien van oververhittingsbeveiliging, waardoor hij veilig is in gebruik. Verder wordt de heteluchtoven geleverd met een grillrooster en bakplaat.

Met deze compacte heteluchtoven bak je broodjes en lekkernijen, maar ook volledige maaltijden. De temperatuur stel je eenvoudig in tot een maximum van 230°C. De ingebouwde timer tot 60 minuten laat jou precies weten wanneer het eten klaar is.

Specificaties
Merk Mestic
Model MHO-120
EAN code 8712757468294
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zilver
Aantal standen 4
Breedte (cm) 34,5
Hoogte (cm) 28,5
Lengte (cm) 43
Gewicht (kg) 6,5
Garantie 2 jaar
Inhoud (L) 18
Instelbare timer Ja
Keurmerk CE
Materiaal Staal
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 800 W
Thermostaat Ja
Aantal standen 4
Vermogen 800 W
Aansluitspanning 230V AC
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden