Mestic handwasmachine MWM-80

Art nr. 1502860
Met de Mestic handwasmachine doet u waar u maar wilt gemakkelijk een wasje. De wasmachine is dankzij zijn compacte formaat ideaal om mee op vakantie te nemen. U heeft geen elektriciteit nodig voor deze handwasmachine, waardoor u hem overal kunt gebruiken. Freshly washed clothes, wherever you go
Adviesverkoopprijs
€ 45,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Mestic handwasmachine doet u waar u maar wilt gemakkelijk een wasje. De wasmachine is dankzij zijn compacte formaat ideaal om mee op vakantie te nemen. U heeft geen elektriciteit nodig voor deze handwasmachine, waardoor u hem overal kunt gebruiken.

Freshly washed clothes, wherever you go

Wilt u snel even wat vuile was schoonmaken? Dan biedt de Mestic handwasmachine uitkomst. Deze wasmachine heeft ruimte voor 2 kilogram aan droge was en is heel eenvoudig te bedienen. Om te wassen vult u de trommel met water en wasmiddel. Vervolgens plaatst u de was in de mand en draait u aan het ergonomische hendel aan de bovenkant van de centrifuge. Zo wordt de was gecentrifugeerd en schoongemaakt. Is de was schoon? Laat het water dan weglopen in een afvoer. Dit gaat gemakkelijk dankzij de schenktuit. Vul de trommel nog een keer met water om de kleding schoon te spoelen. Laat het water dan weer weglopen en draai de trommel om uw kleding te drogen. Uw wasje is weer gedaan!

Belangrijkste kenmerken

  • Geen elektriciteit nodig
  • Compact formaat (36,7 x 34,3 x 34,5 cm)
  • Was- en centrifugecapaciteit: 2,0 kg
  • Gemaakt van duurzaam kunststof

Ideale wasmachine voor de camping

Wassen kan een heel gedoe zijn tijdens het kamperen. U moet alles meeslepen naar wasruimtes of met emmers water in de weer. Met deze handwasmachine zijn die problemen opgelost. Dankzij het compacte formaat neemt de wasmachine weinig ruimte in de camper of caravan in beslag. Ook heeft u geen elektriciteit nodig, zodat u hem waar u maar wilt kunt gebruiken. Verder heeft de wasmachine zuignappen, waardoor hij goed op zijn plek blijft staan. Zo is het geen enkel probleem meer om op vakantie een wasje te doen!

De Mestic handwasmachine is uw ideale hulpmiddel om een kleine was te doen. Laat u liever de machine het werk doen? Bekijk dan de andere wasmachines van Mestic.

Specificaties
Merk Mestic
Model MW-80
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Wit
Breedte cm 34 cm
Hoogte cm 34.3 cm
Lengte cm 34 cm
Gewicht kg 2 kg
EAN code 8712757459896
Garantie 2 jaar
Instelbare timer Nee
Materiaal Kunststof
Type wasmachine Bovenlader
Vulgewicht centrifuceren kg 2 kg
Vulgewicht wassen kg 2 kg

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden