Mestic handwasborstel

Art nr. 1507920
De handige Mestic handwasborstel is perfect voor het schoonmaken van jouw voertuig. Je sluit hem gemakkelijk aan op de waterslang, waardoor de reiniging binnen een mum van tijd is gedaan. Handige handwasborstel van hoge kwaliteit De Mestic handwasborstel is perfect voor het schoonmaken van
Adviesverkoopprijs
€ 7,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De handige Mestic handwasborstel is perfect voor het schoonmaken van jouw voertuig. Je sluit hem gemakkelijk aan op de waterslang, waardoor de reiniging binnen een mum van tijd is gedaan.

Handige handwasborstel van hoge kwaliteit

De Mestic handwasborstel is perfect voor het schoonmaken van voertuigen, zoals de auto, de camper en de vrachtwagen. Daarnaast is hij ook geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld het tuinmeubilair en de garagedeur. Door de praktische handgreep ligt de borstel prettig in de hand. Het is hierdoor eenvoudig om met de borstel een oppervlak grondig te reinigen. De borstel heeft gespleten polyester punten van hoge kwaliteit. Dit zorgt voor een perfect, krasvrij resultaat! Je sluit de handige borstel bovendien gemakkelijk aan op de waterslang, maar hij is ook droog te gebruiken. Je haalt het vuil hoe dan ook in een oogwenk van het te reinigen oppervlak. Eenmaal klaar met schoonmaken? Dan berg je de borstel eenvoudig op. Hij neemt weinig ruimte in beslag, dus je brengt hem gemakkelijk met je mee.

Belangrijkste voordelen:

  • Eenvoudig mee te nemen door compact formaat
  • Zowel droog als nat te gebruiken
  • Direct op de waterslang aan te sluiten
  • Laat geen krassen achter

Keep it clean met Mestic

Mestic heeft een collectie slimme schoonmaakproducten om krassen op jouw voertuig te voorkomen. Met deze variatie aan producten houd je jouw camper, caravan of boot gemakkelijk schoon. Maak van schoonmaken een feestje en trakteer jezelf op handige, nieuwe schoonmaakproducten. Bekijk bijvoorbeeld de super cleaner, shampoo wash en professional polish van Mestic. Hiermee was je jouw voertuig in combinatie met de handwasborstel moeiteloos én krasvrij schoon. Laat jouw kampeermiddelen met de Mestic schoonmaaklijn eenvoudig weer stralen én geniet van een comfortabele vakantie.

De Mestic handwasborstel is ideaal voor het schoonmaken van voertuigen, tuinmeubilair en vergelijkbare oppervlaktes. De handige borstel is aan te sluiten op water en ook droog te gebruiken. Hij laat geen krassen achter en zorgt voor een schitterend resultaat!

Specificaties
Merk Mestic
EAN code 8712757471607
Primaire kleur Blauw
Secundaire kleur Zwart
Breedte (cm) 3
Hoogte (cm) 7
Lengte (cm) 27
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden