Mestic barbecue Mini Chef MB-100

Art nr. 1502890
We barbecueën maar al te graag. In de achtertuin, op het balkon of tijdens een kampeervakantie! Met de Mestic barbecue mini chef MB-100 bereid je de lekkerste gerechten, waar je maar wilt. De verschillende kookoppervlakken maken het mogelijk om te grillen en bakken. Door zijn lichte gewicht en
Adviesverkoopprijs
€ 159,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

We barbecueën maar al te graag. In de achtertuin, op het balkon of tijdens een kampeervakantie! Met de Mestic barbecue mini chef MB-100 bereid je de lekkerste gerechten, waar je maar wilt. De verschillende kookoppervlakken maken het mogelijk om te grillen en bakken. Door zijn lichte gewicht en handige draaghendel is jouw barbecue op gas gemakkelijk te verplaatsen.  

Compacte multifunctionele gasbarbecue

Het compacte formaat van de Mestic barbecue mini chef MB-100 maakt hem ideaal voor een klein barbecuefeestje met vrienden. Met een kookoppervlak van 30 cm is de grill groot genoeg voor diverse vlees-, vis- of groentegerechten. Zet de draagbare barbecue op tafel en maak eenvoudig samen de lekkerste maaltijden klaar! Doordat de gasbarbecue uit verschillende kookoppervlakken bestaat, kun je naast grillen ook bakken. De deksel van de tafelbarbecue fungeert tevens als snijplank. Ideaal als je alvast wat voorbereidend werk wilt doen! Door het modulaire systeem profiteer jij van veel mogelijkheden in één compacte barbecue.

Belangrijkste voordelen

  • Grillen en bakken
  • Deksel en snijplank in één
  • Automatische piëzo-ontsteking
  • Kookoppervlak: Ø 30 cm
  • Vermogen: 2,5 kW

Draagbaar en eenvoudig te reinigen

Dankzij het innovatieve design van de Mestic barbecue mini chef MB-100 heeft deze tafelbarbecue allerlei handige voordelen. De lichtgewicht gasbarbecue heeft een vermogen van 2,5 kW en werkt op gas. Ideaal voor op de camping of in de achtertuin! Ontsteek de Mestic barbecue mini chef met de automatische piëzo-ontsteking. Hij is in een mum van tijd op temperatuur, zonder enige rookontwikkeling. Het vet wordt opgevangen dankzij het geïntegreerde vetafdruipsysteem. De tafelbarbecue is gemakkelijk uit elkaar te halen en daardoor eenvoudig te reinigen.

Grillen of bakken? Met de Mestic mini chef MB-100 kan het allemaal! Door het lichte gewicht en de handige draaghendel is de gasbarbecue gemakkelijk te verplaatsen. Het is de ideale barbecue voor een gezellige dag met vrienden of familie.

Specificaties
Merk Mestic
Model MB-100
EAN code 8712757459926
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zilver
Antiaanbak Ja
Brandstof Propaan/butaan 
Breedte (cm) 35
Hoogte (cm) 26
Lengte (cm) 35
Gewicht (kg) 7,6
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Kookoppervlak Ø30 cm
Vermogen 2500 W
Werkdruk (mbar) 30
Vermogen 2500 W

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden