Mestic AC adapter voor MCC / MCCHD / MCCA koelboxen

Art nr. 1502950
Wil je jouw Mestic compressorkoelbox naast 12 V ook op 230 V aan kunnen sluiten? Het kan! Met deze adapter sluit je jouw MCC, MCCHD of MCCA koelbox voortaan ook aan op een stopcontact. Koelen en vriezen waar je maar wilt De compressorkoelboxen van Mestic werken in principe op 12/24 V. Deze
Adviesverkoopprijs
€ 22,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wil je jouw Mestic compressorkoelbox naast 12 V ook op 230 V aan kunnen sluiten? Het kan! Met deze adapter sluit je jouw MCC, MCCHD of MCCA koelbox voortaan ook aan op een stopcontact.

Koelen en vriezen waar je maar wilt

De compressorkoelboxen van Mestic werken in principe op 12/24 V. Deze adapter zorgt er echter voor dat jouw koelbox voortaan ook op 230 V aangesloten kan worden. De adapter zet de stroom gemakkelijk om, zodat je met jouw compressorkoelbox kunt koelen en vriezen waar je maar wilt.

Belangrijkste voordelen

  • Adapter zet 230 V aansluiting om naar 12 V
  • Geschikt voor Mestic MCC, MCCHD en MCCA koelboxen

Geschikt voor Mestic compressorkoelboxen

De compressorkoelboxen van Mestic hebben een zeer krachtig koelvermogen en lijken qua functioneren op de koelkast zoals je thuis gewend bent. De koelboxen hebben een koelbereik van -18 °C tot +10 °C. Je kunt ze dus zelfs als vriezer gebruiken. Op het LCD-display stel je de gewenste koeltemperatuur gemakkelijk in. De koelboxen hebben een ruime inhoud, zodat je al jouw eet- en drinkwaren op vakantie koel en vers kunt houden. Kortom, de compressorkoelbox van Mestic komt tijdens elke vakantie en elk dagje weg goed van pas!

Kies zelf of je jouw Mestic compressorkoelbox aansluit op 12/24 V of 230 V. Met deze adapter gebruik je de compressorkoelbox van Mestic waar je maar wilt. Onderweg of op de camping.

Specificaties
Merk Mestic
EAN code 8712757465972
Primaire kleur Zwart
Secundaire kleur Zwart
Breedte (cm) 6
Hoogte (cm) 3,1
Lengte (cm) 14
Gewicht (kg) 0,7
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden