banner brunner

Mestic


EASY TO USE | PROVEN TECHNOLOGY | TRAVEL WITH COMFORT | DUTCH DESIGN


Bekijk alles van Mestic

Bij Mestic geloven we in een geweldige buitenbeleving in alle vrijheid voor iedere natuurliefhebber. De innovatieve en gebruiksvriendelijke apparaten van Mestic zorgen voor de meest comfortabele buitenervaring, zonder zorgen. Relax, it’s a Mestic!

Het is onze missie om handzame apparaten te ontwikkelen van hoogstaande kwaliteit, met een functionele toepasbaarheid en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Of je nu op zoek bent naar een innovatieve koelbox, een gebruiksvriendelijk huishoudelijk apparaat of een klimaatoplossing voor in het kampeervoertuig. Alles wat nodig is om het leven onderweg zo comfortabel mogelijk te maken, vind je in het uitgebreide Mestic assortiment.

Mestic heeft oog voor detail, waardoor onze oplossingen uitblinken in kwaliteit en veiligheid. Elk jaar lanceren we een nieuwe collectie slimme oplossingen. Ons assortiment, in het midden tot hogere prijsniveau, richt zich op echte outdoor avonturiers en kampeerliefhebbers. Het is verkrijgbaar bij camping en outdoor speciaalzaken in Europa, exclusieve online en offline partners en via het online Mestic platform. We streven naar Europese merkherkenning met behoud van onze Nederlandse roots.


Ontdek het assortiment

De Mestic collectie is opgedeeld in vier categorieën:
Bezoek onze website www.mestic.nl
Volg Mestic op Instagram & Facebook (@mestic)
Vragen? Neem dan contact op met GimegAan het laden
Aan het laden