Travellife Eco gronddoek zwart 250x600cm

Art nr. 9404880
Het Eco gronddoek van Travellife biedt comfort tijdens het kamperen, zonder het milieu te belasten. Het is gemaakt van ademend materiaal, waardoor het water weg kan lopen en het gras geen schade oploopt. Daarnaast houdt het gronddoek uw voeten en de bodem van de tent mooi schoon! Eco gronddoek
Adviesverkoopprijs
€ 20,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het Eco gronddoek van Travellife biedt comfort tijdens het kamperen, zonder het milieu te belasten. Het is gemaakt van ademend materiaal, waardoor het water weg kan lopen en het gras geen schade oploopt. Daarnaast houdt het gronddoek uw voeten en de bodem van de tent mooi schoon!

Eco gronddoek voor een milieuvriendelijk verblijf

Op veel campings mag u geen waterdicht zeil meer gebruiken omdat het gras dan geen zuurstof meer krijgt en daardoor afsterft. Het Travellife Eco gronddoek – anti-worteldoek is hiervoor de oplossing! Hij is gemaakt van een ademend materiaal waardoor het water weg kan lopen en het gras gewoon zuurstof krijgt. Hierdoor loopt het gras veel minder schade op. Met het Eco gronddoek zorgt u ervoor dat uw voeten en de bodem van uw tent schoon blijven. Het gronddoek is vervaardigd uit pvc en is meerdere malen te gebruiken. U bevestigt het Eco gronddoek met grondpennen in de grond, zodat hij stevig vast zit. Plaats hem onder het grondzeil van uw tent. Doordat het doek waterdoorlatend is, voorkomt u schimmelvorming en nare geurtjes. Er blijft namelijk geen water tussen de twee zeilen blijft liggen.

Belangrijkste voordelen

  • Rot-, vocht- en schimmelwerend en waterdoorlatend
  • De ondergrond kan zichzelf van zijn natuurlijke behoeftes blijven voorzien
  • Meerdere malen te gebruiken
  • Gemakkelijke reiniging
  • 2 jaar garantie

Gemakkelijk te reinigen

Het Travellife Eco gronddoek heeft een open structuur die ervoor zorgt dat de grond zichzelf van zijn natuurlijke behoeftes kan blijven voorzien. Hij is compact op te vouwen, gemakkelijk te reinigen en opnieuw te gebruiken. U bergt het doek snel op en neemt hem gemakkelijk mee in de bijgeleverde tas. Het gronddoek heeft eenmaal uitgevouwen afmetingen van 600 x 250 cm (lxb), maar is makkelijk bij te knippen in het gewenste formaat, zonder te rafelen of scheuren. Het gronddoek is rot-, vocht- en schimmelwerend en waterdoorlatend, en daarmee zeer geschikt als ondertapijt. Hier is hiermee het ideale item om niet alleen de kampeergrond, maar ook het grondzeil van uw tent te beschermen tegen viezigheid en beschadiging.

Milieuvriendelijk kamperen doet u met een Travellife Eco Gronddoek. Het is speciaal ontworpen om te gebruiken op plekken waar het van belang is dat de ondergrond gespaard wordt. Het Travellife Eco anti-worteldoek is leverbaar in verschillende afmetingen.

Specificaties
Merk Travellife
EAN code 8712757313006
Primaire kleur Zwart
Breedte (cm) 250
Lengte (cm) 600
Garantie 2 jaar
Materiaal PVC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden