Travellife opblaasbaar grondzeil 250x450cm

Art nr. 9404410
Het Travellife opblaasbaar grondzeil is het ideale schimmelwerende, water- en weersbestendige grondzeil voor uw vakantie. Het zeil sluit de tent af voor invloeden van buitenaf. Aan de rand van het zeil zitten opblaasbare randen van 5 cm hoog, die ervoor zorgen dat regenwater en wind niet
Adviesverkoopprijs
€ 76,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Het Travellife opblaasbaar grondzeil is het ideale schimmelwerende, water- en weersbestendige grondzeil voor uw vakantie. Het zeil sluit de tent af voor invloeden van buitenaf. Aan de rand van het zeil zitten opblaasbare randen van 5 cm hoog, die ervoor zorgen dat regenwater en wind niet binnendringen in uw tent.

Handig opblaasbaar grondzeil

Gaat u gezellig kamperen met familie of vrienden? Dan is een grondzeil een onmisbaar item voor een comfortabel verblijf. Het grondzeil is gemaakt van sterk PVC en beschikt over opblaasbare randen van 5 cm hoog. Het grondzeil kan in principe zo worden neergelegd op een kale ondergrond in uw tent óf voortent, maar wordt ook vaak gebruikt in combinatie met een tenttapijt voor een optimaal loopcomfort. Het grondzeil is volledig waterdicht en dicht de tentwanden van binnenuit, zodat u altijd droog blijft. Regenwater, ongedierte, kou en tocht blijft uit uw tent of voortent.

Belangrijkste voordelen

  • Volledig waterdicht
  • Nooit meer natte voeten
  • Sluit uw tent af voor invloeden van buitenaf
  • Gemakkelijke reiniging
  • 2 jaar garantie

Gemakkelijk te reinigen

Het Travellife opblaasbaar grondzeil is een compact op te vouwen grondzeil, zodat u het gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Het grondzeil weegt 5,5 kg en heeft eenmaal uitgevouwen afmetingen van 450 x 250 x 5 cm (lxbxh), maar is ook verkrijgbaar in vele andere formaten. Het grondzeil is uitgerust met bevestigingsogen waarmee u het zeil eenvoudig vastzet. Aan het onderhoud bent u weinig tijd kwijt, want het zeil is gemakkelijk schoon te maken met een handborstel of lauw sopje. De kleur en vorm van het zeil blijven ook bij langdurig gebruik behouden.

Comfortabel kamperen doet u met een Travellife opblaasbaar grondzeil. U heeft nooit meer last van natte voeten, tocht of ongedierte en u kunt kamperen in alle weersomstandigheden, zonder enkele problemen! Combineer het Travellife opblaasbaar grondzeil met een Travellife tenttapijt voor optimaal comfort.

Specificaties
Merk Travellife
EAN code 8712757418275
Primaire kleur Grijs
Breedte (cm) 250
Hoogte (cm) 5
Lengte (cm) 450
Gewicht (kg) 5,5
Garantie 2 jaar
Materiaal PVC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden