Travellife veldschep met pikhouweel opvouwbaar

Art nr. 1104900
De compact opvouwbare Travellife veldschep met pikhouweel is ideaal als je met de tent op pad gaat. Graaf een watergeul rondom de tent en gebruik de zaagrand voor het doorzagen van boomwortels. Opvouwbare veldschep met zaagrand Ga jij met de tent kamperen? Dan mag de Travellife veldschep met
Adviesverkoopprijs
€ 8,50
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De compact opvouwbare Travellife veldschep met pikhouweel is ideaal als je met de tent op pad gaat. Graaf een watergeul rondom de tent en gebruik de zaagrand voor het doorzagen van boomwortels.

Opvouwbare veldschep met zaagrand

Ga jij met de tent kamperen? Dan mag de Travellife veldschep met pikhouweel niet ontbreken. Op regenachtige dagen graaf je hier gemakkelijk een watergeul mee om de tent. De driehoekvormige schep steekt door het kleine frontoppervlak gemakkelijk diep door. Stuit je op de wortels van een boom? Ook dat is geen probleem! Dankzij de handige zaagrand zaag je boomwortels eenvoudig door. Zodra je klaar bent met graven, vouw je de stalen schep op tot een compact pakket. Vervolgens kun je de veldschep in de opbergetui bewaren.

Belangrijkste voordelen

  • Compact opvouwbaar
  • Gemaakt van staal
  • Breedte schep: 13 cm
  • lengte: 41 cm
  • Inclusief opbergetui

Helaas kan het niet altijd prachtig weer zijn tijdens de vakantie. Met de opvouwbare Travellife veldschep met pikhouweel graaf je eenvoudig een watergeul om te tent. Klaar? Bewaar de schep dan in de opbergetui.

Specificaties
Merk Travellife
EAN code 8712757444144
Primaire kleur Groen
Secundaire kleur Groen
Breedte (cm) 9
Hoogte (cm) 41
Lengte (cm) 13
Gewicht (kg) 0,51
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden