Thule Omnistor 1200 3,00x2,50m wit Mystic Grey

Art nr. 9731710
De Omnistor 1200 is dé etuiluifel voor caravans. U zet hem snel en gemakkelijk op, waarna u profiteert van een heerlijk beschut en persoonlijk plekje in de schaduw. Geniet van de schaduw met de Thule wandluifel Waar u ook naartoe reist met uw caravan, met de Omnistor 1200 wandluifel creëert u
Adviesverkoopprijs
€ 559,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Omnistor 1200 is dé etuiluifel voor caravans. U zet hem snel en gemakkelijk op, waarna u profiteert van een heerlijk beschut en persoonlijk plekje in de schaduw.

Geniet van de schaduw met de Thule wandluifel

Waar u ook naartoe reist met uw caravan, met de Omnistor 1200 wandluifel creëert u met het grootste gemak een privéplekje om te ontspannen. Speel een spelletje of geniet van een drankje onder het afdak, beschut van de felle zonnestralen. De luifel is verkrijgbaar in 11 lengtes tussen 2,30 en 5,50 meter met een maximale uitval van 2,50 meter. Hij wordt geleverd in een witte etui en u kunt kiezen uit een Mystic Grey of een Sapphire Blue doek. Het doek bestaat uit 5 lagen, waardoor de luifel uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig is.

Belangrijkste voordelen

  • Eenvoudig en snel op te zetten
  • Verkrijgbaar in 11 lengtes van 2,30 m tot 5,50 m
  • Uitval van 2 m, 2,20 m of 2,50 m
  • Perfecte doekspanning door ‘pump-buckle’ doekspansysteem
  • Gebruiksvriendelijk Quick Lock systeem

Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

De luifel zit in een pvc-hoes die eenvoudig in de caravanrail te schuiven is. Open de hoes en rol de luifel handmatig uit. Wanneer u hem uitrolt zwenken de steunpoten en spanarmen uit, waardoor u deze compacte etuiluifel gemakkelijk opzet. Het gebruiksvriendelijke Quick Lock systeem helpt u de steunpoten op de juiste hoogte aan te passen en met het exclusieve ‘pump-buckle’ doekspansysteem spant u het luifeldoek perfect op. Uw luifel staat stevig en stabiel. Luifels met een lengte vanaf 3,50 meter beschikken over een geïntegreerde bevestiging in de voorlijst waarop u een derde steunpoot kunt aanbrengen voor extra stabiliteit. Vanaf 4 meter wordt er standaard een supplementaire middenspanstang meegeleverd.

Met de Omnistor 1200 van Thule geniet u waar u ook bent van verkoelende schaduw. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw wandluifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u bestand bent tegen inwaaiende regen, zonder dat uw uitzicht beperkt wordt. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

Specificaties
Merk Thule
Serie Omnistor
Model 1200
EAN code 5415182042222
Extern artikelnummer 307260
Bediening Handmatig
Breedte (cm) 8,9
Hoogte (cm) 11,6
Lengte (cm) 300
Gewicht (kg) 12
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Kleur cassette Wit
Kleur luifeldoek Grijs
Materiaal doek PVC
Merk voertuig Universeel
Uitval (cm) 250

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden