Thule Sun Blocker zijwand G2 small to 3200 1,90-2,24 uitval 2,50m

Art nr. 9319490
Ontspan in de schaduw met de Sun Blocker van Thule. Met deze zijwand aan uw luifel creëert u het ideale zonnescherm. In alle comfort kunt u hele dagen naast uw voertuig genieten van de buitenlucht. Ontspannen in de schaduw Kamperen draait natuurlijk om heerlijk ontspannen in de buitenlucht. Met
Adviesverkoopprijs
€ 239,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Ontspan in de schaduw met de Sun Blocker van Thule. Met deze zijwand aan uw luifel creëert u het ideale zonnescherm. In alle comfort kunt u hele dagen naast uw voertuig genieten van de buitenlucht.

Ontspannen in de schaduw

Kamperen draait natuurlijk om heerlijk ontspannen in de buitenlucht. Met deze Sun Blocker van Thule doet u dat beschermd van het felle zonlicht. U zit lekker uit de zon, maar dankzij de kleine gaatjes in het doek wordt uw zicht niet belemmerd en kunt u nog steeds van de omgeving om u heen genieten. Ook laten deze gaatjes frisse lucht door, zodat het niet te heet wordt achter het zonnescherm. Deze zijwand is geschikt voor de Thule Omnistor 3200 luifel voor kleine voertuigen. Hij past op voertuigen met een aanbouwhoogte van 1,90 tot 2,24 meter. De aanbouwhoogte is de afstand van de onderkant van de gesloten cassette tot aan de grond. Deze zijwand zorgt voor jarenlang plezier, want hij is gemaakt van zeer duurzame materialen. De aluminium spanner en het stevige doek blijven lange tijd in goede staat.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Thule Omnistor 3200
  • Eenvoudige bevestiging
  • Duurzaam materiaal
  • Laat wind door
  • Belemmert het uitzicht niet

Zo monteert u uw zijwand

Het plaatsen van uw zijwand is zo gebeurd. U schuift de zijwand in de aluminium spanarm die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht. De zijwand kan aan beide kanten van de luifel worden aangebracht, dus u kunt zelf de beste positie bepalen. Vervolgens kunt u het zijpaneel eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. Dankzij deze verbindingselastieken kunt u de Thule Sun Blocker ook eenvoudig combineren met andere panelen, of met een Thule QuickFit tent mits deze dezelfde aanbouwhoogte heeft. Met deze gebruiksvriendelijke panelen heeft u in een handomdraai uw leefruimte bij uw voertuig vergroot.

De Sun Blocker is binnen de kortste keren gemonteerd en zorgt ervoor dat u heerlijk uit de zon kunt genieten. Deze zijwand maakt uw luifel helemaal af!

Specificaties
Merk Thule
Serie Blocker
EAN code 5415182056663
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Transparant
Aanbouwhoogte van-tot 224
Extern artikelnummer 301338
Hoogte (cm) 224
Gewicht (kg) 5,5
Garantie 2 jaar
Geschikt voor luifeltype Dakmontage
Keurmerk CE
Materiaal doek PVC
Soort wand Zijwand
Uitval (cm) 250

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden