Thule sun blocker G2 voorwand 3,30x1,70m

Art nr. 9318820
Geniet van het buitenleven met de Thule Sun Blocker G2 voorwand 3,30 x 1,70 m. Deze voorwand bied je bescherming tegen de zon en het laat een verfrissend briesje door. Het systeem is eenvoudig  te monteren en is geschikt voor alle Thule Omnistor luifels. Luchtdoorlatende voorwand De Thule Sun

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet van het buitenleven met de Thule Sun Blocker G2 voorwand 3,30 x 1,70 m. Deze voorwand bied je bescherming tegen de zon en het laat een verfrissend briesje door. Het systeem is eenvoudig  te monteren en is geschikt voor alle Thule Omnistor luifels.

Luchtdoorlatende voorwand

De Thule Sun Blocker G2 voorwand is ideaal voor kampeerders die de perfecte balans zoeken tussen frisse lucht, zonbescherming en behoud van het uitzicht. Het luchtdoorlatende doek is gemaakt van licht en transparant materiaal. Hierdoor beschermt hij je tegen de zon, maar laat wel een lekker briesje door, zonder grote concessies te doen aan je zicht. De sun blocker heeft een lengte van 3,30 m bij 1,70 m breed.

Belangrijkste voordelen

  • Uv-werend en luchtdoorlatend
  • Eenvoudig en snel te monteren
  • Geschikt voor alle Thule Omnistor luifels
  • Inclusief: 1 voorwand, grondbevestigingsmateriaal (haringen en elastieken)

Eenvoudige montage

Dankzij het eenvoudige montagesysteem is het paneel geschikt voor alle Thule Omnistor luifels. Je schuift het doek eenvoudig door de voorlijst van de luifel. Alle panelen kunnen worden opgerold en worden vastgemaakt met een gesp. In de nieuwe G2 lijn zijn vele combinaties te maken van voor- en zijwanden en zijn ook met elkaar te verbinden.

Maak jou Thule Omnistor luifel compleet met een Sun Blocker G2. De luchtdoorlatende sun blocker is uv-werend en beschikbaar in verschillende maten.

Specificaties
Merk Thule
EAN code 5415182041775
Primaire kleur Grijs
Extern artikelnummer 307287
Hoogte (cm) 170
Lengte (cm) 330
Garantie 2 jaar
Materiaal doek PVC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden