Thule Rain Blocker zijwand G2 caravan 2,35-2,54 uitval 2,50m

Art nr. 9319440
Met de Rain Blocker van Thule kunt u altijd lekker in de buitenlucht zitten. Deze zijwand is de ideale toevoeging aan uw luifel en beschermt u tegen de weersinvloeden. U kunt hem combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren. Eenvoudige bescherming tegen regen Wilt
Adviesverkoopprijs
€ 254,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met de Rain Blocker van Thule kunt u altijd lekker in de buitenlucht zitten. Deze zijwand is de ideale toevoeging aan uw luifel en beschermt u tegen de weersinvloeden. U kunt hem combineren met andere panelen van Thule om een volledige voortent te creëren.

Eenvoudige bescherming tegen regen

Wilt u in alle weersomstandigheden buiten naast uw caravan kunnen zitten? Dan is deze zijwand bij uw luifel de perfecte toevoeging. U creëert hiermee een heerlijk beschut plekje aan uw voertuig. Het pvc doek is van hoge kwaliteit en zeer duurzaam. Het gaat jaren mee! Deze zijwand is geschikt voor de Thule Omnistor 6200 en 6300 met een uitval van 2,5 meter. Hij past op voertuigen met een aanbouwhoogte van 2,35 tot 2,54 meter. Dit is de afstand tussen de onderkant van de gesloten cassette tot aan de grond. Bang dat uw uitzicht door de zijwand belemmerd wordt? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. De Rain Blocker bevat namelijk een groot raam waardoor u nog steeds van de omgeving kunt genieten. Maar dan zonder een nat pak op te lopen!

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor Thule Omnistor 6200 en 6300
  • Eenvoudige bevestiging
  • Talloze combinatiemogelijkheden
  • Duurzaam materiaal
  • Voorzien van raam

Zo monteert u uw zijwand

Het plaatsen van uw zijwand is zo gebeurd. U schuift de zijwand in de aluminium spanarm die tussen de cassette en de voorlijst van de luifel wordt aangebracht. Vervolgens kunt u het zijpaneel eenvoudig aan de steunpoot van de luifel bevestigen met de gebruiksvriendelijke verbindingselastieken. Dankzij deze verbindingselastieken kunt u de Thule Rain Blocker ook eenvoudig combineren met andere panelen. De combinatiemogelijkheden zijn eindeloos! Kiest u alleen voor een zijwand, of combineert u hem met andere panelen, om een comfortabele voortent te creëren? Met deze gebruiksvriendelijke panelen heeft u in een handomdraai uw leefruimte vergroot.

Maak het uzelf comfortabel bij de caravan met de Rain Blocker zijwand van Thule. U kunt hiermee ook bij een buitje lekker in de buitenlucht blijven zitten. Het zijpaneel is binnen de kortste keren opgezet, zodat u snel van uw vakantie kunt gaan genieten!

Specificaties
Merk Thule
Serie Blocker
Model G2 Side
EAN code 5415182057011
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Transparant
Aanbouwhoogte van-tot 254
Extern artikelnummer 301332
Hoogte (cm) 254
Gewicht (kg) 5,4
Garantie 2 jaar
Geschikt voor luifeltype Dakmontage
Keurmerk CE
Materiaal doek PVC
Soort wand Zijwand
Uitval (cm) 250

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden