Thule Omnistor 6300 4,53x2,50m antraciet Mystic Grey 12V

Art nr. 9734610
Op de camping is er niets fijner dan ontspannen met heerlijk weer. Om uit de felle zon te zitten is het monteren van een luifel op het dak van uw voertuig een ideale oplossing. Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel creëert u in een handomdraai een schaduwplekje om lekker te relaxen. Ontspannen in
Adviesverkoopprijs
€ 1.744,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op de camping is er niets fijner dan ontspannen met heerlijk weer. Om uit de felle zon te zitten is het monteren van een luifel op het dak van uw voertuig een ideale oplossing. Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel creëert u in een handomdraai een schaduwplekje om lekker te relaxen.

Ontspannen in de schaduw

Tijdens uw vakantie is het fijn om naast uw voertuig uit rusten in de schaduw. In dat geval biedt een dakluifel uitkomst. De Thule Omnistor dakluifel 6300 op 12V voor de caravan of camper is verkrijgbaar in 8 lengtes tussen 3 m en 5 m, met een maximum uitval van 2,50 m. De cassette van dit model is verkrijgbaar in de kleuren wit, aluminium en antraciet, en het doek in de trendy kleuren Mystic Grey en Sapphire Blue. De knikarmen van de Omnistor 6300 zijn zeer stevig: ze zijn uitgerust met geïntegreerde spanarmen, waardoor het luifeldoek perfect op te spannen is. Ook bieden ze een hogere windweerstand. De voorlijst is voorzien van een geïntegreerde aansluiting, zodat u er een optionele derde steunpoot op aan kunt sluiten voor nog meer stabiliteit. Het pvc-doek bestaat uit 5 lagen en is uv-bestendig, waterdicht, afwasbaar, duurzaam en krasbestendig.

Belangrijkste voordelen

  • Perfecte doekspanning
  • Gemotoriseerd verkrijgbaar in 8 lengtes tussen 3 m en 5 m, uitval tot 2,50 m
  • Voorzien van 12 VDC motor met drukknop

Hoe u uw dakluifel gebruikt

Deze Omnistor 6300 heeft een motor met drukknop, waarmee u uw dakluifel zonder moeite opent. Het gebruiksvriendelijke Thule Quick Lock Systeem helpt u om de steunpoten op de juiste hoogte aan te passen. Dankzij het Pitch Systeem kunt u de hellingshoek instellen, zodat u de deur van uw voertuig kunt openen bij een uitgedraaide luifel. Uw cassetteluifel heeft weinig onderhoud nodig. De geïntegreerde regengoot in de voorlijst voert bij regen het water goed af en is bovendien handig bij het reinigen van uw luifeldoek. Om hem schoon te maken kunt u de bijbehorende pvc-cleaner gebruiken, waarmee de kleur van het doek goed behouden blijft.

Met de Thule Omnistor 6300 dakluifel zit u lekker beschut. Voor nog meer bescherming tegen de zon kunt u uw luifel uitbreiden met een Sun Blocker. Of kies voor een Rain Blocker, waarmee u voorbereid bent op regen en wind, zonder uw uitzicht te beperken. Beide accessoires zijn gemakkelijk aan de zijkant en/of voorkant van uw luifel te bevestigen.

Specificaties
Merk Thule
Serie Omnistor
Model 6300
EAN code 5415182049856
Extern artikelnummer 302385
Bediening Elektrisch
Breedte (cm) 14,6
Hoogte (cm) 9
Lengte (cm) 453
Gewicht (kg) 34
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Kleur cassette Zwart
Kleur luifeldoek Grijs
Materiaal doek PVC
Merk voertuig Universeel
Aansluitspanning 12V DC
Uitval (cm) 250
Aansluitspanning 12V DC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden