Thule Omnistor 6300 3,75x2,50m wit Mystic Grey Ducato H2L3

Art nr. 9319610
De Thule Omnistor 6300 Ducato is speciaal ontworpen zodat u beschut kunt genieten naast uw kampeerbusje. Deze gebruiksvriendelijke dakluifel is eenvoudig en snel te monteren zonder te boren. Laat de zon maar komen! Ontspannen in de schaduw Op vakantie naar een warm land? Dan is het wel zo fijn
Adviesverkoopprijs
€ 1.394,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Thule Omnistor 6300 Ducato is speciaal ontworpen zodat u beschut kunt genieten naast uw kampeerbusje. Deze gebruiksvriendelijke dakluifel is eenvoudig en snel te monteren zonder te boren. Laat de zon maar komen!

Ontspannen in de schaduw

Op vakantie naar een warm land? Dan is het wel zo fijn als u ook even de schaduw op kunt zoeken. Met de Thule Omnstor 6300 Ducato is dat geen probleem! Deze luifel voor de Fiat Ducato, Citroën Jumper en Peugeot Boxer (vanaf 2007) zorgt ervoor dat u beschut kunt ontspannen. Met een lengte van 3,75 meter en een uitval van 2,5 meter creëert u met de Thule Omnistor 6300 een ruim schaduwgebied. Deze luifel is ideaal voor kampeerbusjes, want in de juiste hoek kan de luifel ook geopend en gesloten worden als de schuifdeur van uw busje open staat. Daarnaast wordt hij perfect geïntegreerd met het voertuig dankzij de adapter-afdekkappen. Zo behoudt uw kampeerbusje zijn eigen uitstraling.

Belangrijkste voordelen

  • Geschikt voor H2 Ducato, Jumper en Boxer busjes vanaf 2007
  • Eenvoudig en snel te monteren zonder boren
  • 3,75 m lang met een uitval van 2,50 m
  • Handmatige bediening

Zo gebruikt u uw dakluifel

U bedient de Thule Omnistor 6300 Ducato eenvoudig handmatig met de bijbehorende zwengel. Om hem neer te zetten rolt u hem een stukje uit, zodat u de poten uit kunt klappen. Vervolgens rolt u het scherm verder uit. Wanneer het scherm volledig uitgerold is kunt u de poten goed zetten en de hoogte van de luifel naar uw eigen voorkeur aanpassen. De geïntegreerde spanarmen zorgen ervoor dat het luifeldoek perfect gespannen is en bieden een hoge windweerstand. Verder is de luifel voorzien van een zelfklevende EPDM-schuimband om de ruimte tussen het voertuig en de luifel af te dichten. Hiermee wordt het binnendringen van water voorkomen. Wilt u verlichting toevoegen aan de buitenkant van uw kampeerbusje? Er is ruimte vrijgelaten voor het aanbrengen van Thule ledverlichting zodat het voertuig zowel bij een open als gesloten luifel verlicht kan worden!

De Thule Omnistor 6300 Ducato is de perfecte toevoeging aan uw kampeerbusje. Waar u ook bent, u kunt altijd lekker in de schaduw ontspannen! Deze dakluifel voor kampeerbusjes is in diverse formaten beschikbaar.

Specificaties
Merk Thule
Serie Omnistor
Model 6300
EAN code 5415182053174
Extern artikelnummer 302440
Bediening Handmatig
Breedte (cm) 14,6
Hoogte (cm) 9
Lengte (cm) 375
Gewicht (kg) 28,5
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Kleur cassette Wit
Kleur luifeldoek Grijs
Materiaal doek PVC
Merk voertuig Citroën Fiat Peugeot
Uitval (cm) 250

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden