Thule Omnistor luifel adapter Caravan Roof 5,50m

Art nr. 9717130
Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw voertuig installeren. Luifel adapter voor de
Adviesverkoopprijs
€ 426,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule biedt een groot assortiment adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier op uw voertuig installeren.

Luifel adapter voor de caravan

Thule biedt de mogelijkheid om luifels op het dak of aan de wand van uw caravan te monteren. Wanneer mogelijk heeft het de voorkeur om de luifel op het dak te installeren. De luifel staat hierdoor hoger en er blijft meer ruimte over aan de wand, zodat u bijvoorbeeld nog een voortent kunt plaatsen. Met deze adapterset kunt u een serie 9200, 6300 of 6200 Thule Omnistor luifel van 5,5 meter op uw voertuig monteren. De set is geschikt voor diverse caravanmerken: Fendt, Dethleffs, LMC en Trigano. Monteer de luifel met behulp van de adapters en creëer uw persoonlijke plekje, beschermd van de zon.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Geschikt voor Fendt, Dethleffs, LMC en Trigano caravans
  • Geschikt voor serie 9200, 6300 en 6200 Thule Omnistor luifels
  • Breedte: 5,5 m

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en profiteert u van optimale beschutting tegen de zon.

Specificaties
Merk Thule
Model Caravan
EAN code 5415182040921
Primaire kleur Zilver
Extern artikelnummer 307133
Lengte (cm) 550
Gewicht (kg) 0,55
Garantie 2 jaar
Geschikt voor luifeltype Dakmontage

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden