Thule Omnistor adapter serie 6 en 9200

Art nr. 9313410
Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule heeft een ruim assortiment aan adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier installeren. Luifel adapter voor de caravan Thule
Adviesverkoopprijs
€ 176,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met een goede dakluifel kunt u heerlijk naast uw camper of caravan ontspannen in de schaduw. Thule heeft een ruim assortiment aan adapters voor een perfecte bevestiging van de Omnistor luifels. Hiermee kunt u uw luifel altijd op de juiste manier installeren.

Luifel adapter voor de caravan

Thule biedt met haar luifelassortiment de mogelijkheid om luifels aan de wand of op het dak van uw caravan te monteren. Wanneer ze aan de wand worden geplaatst, kan de luifel in sommige gevallen problemen opleveren. Het kan bijvoorbeeld de mogelijkheid om een voortent te plaatsen beperken, of de luifel kan lager zitten dan u eigenlijk zou willen. Het heeft daarom de voorkeur om de luifel op het dak van de caravan te monteren. Met deze adapter kunt u serie 6200, 6300 en 9200 Thule luifels op het dak van campers en caravans installeren. Monteer de luifel met behulp van de adapters en creëer uw persoonlijke plekje, beschermd van de zon.

Belangrijkste kenmerken

  • Dakmontage
  • Geschikt voor caravans en campers
  • Geschikt voor serie 6200, 6300 en 9200 Thule Omnistor luifels

De voordelen van een Thule Omnistor luifel

Thule heeft luifels in allerlei modellen, geschikt voor ieder voertuig. Ze bieden schaduw én bescherming tegen de weerselementen. De luifels zijn uitgerust met diverse innovatieve handigheidjes die het gebruiksgemak verhogen. Handmatige luifels beschikken over een uitschuifbare zwengel en gemotoriseerde luifels zijn voorzien van een afstandsbediening of schakelaar. Hiermee kan de luifel gemakkelijk uitgerold worden. Met het Thule Quick Release systeem zijn de steunpoten snel te ontgrendelen. Ze worden verticaal uit de voorlijst neergelaten om mogelijke schade aan de voertuigwand te voorkomen. Vervolgens kunt u ze op de juiste hoogte vastklikken met het Thule Quick Lock systeem. Verder zijn alle modellen uitgerust met stevige knikarmen voor een perfecte doekspanning. De luifels worden getest in verschillende weersomstandigheden om een optimale stabiliteit te bieden.

De adapters van Thule worden ontwikkeld in samenspraak met en goedgekeurd door voertuigfabrikanten. Met de bijbehorende adapters zijn de luifels op vrijwel elke voertuig te monteren en bieden ze een optimale bescherming van de zon.

Specificaties
Merk Thule
Model Serie 6
EAN code 5415182005623
Primaire kleur Zilver
Extern artikelnummer 308299
Gewicht (kg) 0,55
Garantie 2 jaar
Geschikt voor luifeltype Dakmontage

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden