Livn voetenset ten behoeve van infraroodpanelen wit

Art nr. 5962220
Gebruik de Livn voetenset om jouw infraroodpaneel vrijstaand op de vloer te plaatsen. Zo blijf je flexibel in waar je jouw Livn warmtepaneel neerzet en voorkom je brandgevaar. Vrijstaande en flexibele plaatsing Met de Livn witte voetenset zet jij je infraroodpaneel neer waar je maar wilt. Het
Adviesverkoopprijs
€ 19,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gebruik de Livn voetenset om jouw infraroodpaneel vrijstaand op de vloer te plaatsen. Zo blijf je flexibel in waar je jouw Livn warmtepaneel neerzet en voorkom je brandgevaar.

Vrijstaande en flexibele plaatsing

Met de Livn witte voetenset zet jij je infraroodpaneel neer waar je maar wilt. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden, is dat er een stopcontact in de buurt is. Plaats het warmtepaneel eenvoudig op de voetenset, gemaakt van gecoat metaal. Dit stevige materiaal houdt het warmtepaneel op zijn plek. We raden in verband met de veiligheid aan om het paneel altijd met de lange zijde op de voetenset te plaatsen. Zodra het paneel in de houder staat en ingeschakeld is, geniet je van de aangename en gezonde langgolvige warmtestraling. Het strakke design van het paneel met aluminium frame is een stijlvolle toevoeging aan je interieur.

Let op! Het paneel op de grond plaatsen zonder de Livn voetenset is zéér gevaarlijk en levert een hoog brandgevaar op. Ook is de voetenset niet geschikt voor plaatsing op hoogpolige tapijten.

Belangrijkste voordelen

  • Vrijstaande en flexibele plaatsing
  • Voorkomt brandgevaar
  • Gemaakt van gecoat metaal

Waarom infraroodverwarming?

Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infraroodpaneel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van de lucht in de ruimte. Steek de stekker in het stopcontact óf bedien het warmtepaneel met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen!

Livn infraroodpanelen zijn veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Wil je jouw warmtepaneel kunnen blijven verplaatsen? Maak dan gebruik van deze vrijstaande witte voetenset. Monteer je jouw infraroodpaneel liever aan het plafond? Kijk dan eens naar de los verkrijgbare plafondmontageset van Livn.

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757468775
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 3,5
Hoogte (cm) 5
Lengte (cm) 21,5
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden