Livn schouw Saalbach hoek wit CU-COC-828388 FSC®100%

Art nr. 5954680
Op zoek naar een charmante schouwombouw die je in een hoek kunt plaatsen? Dan is Livn schouwombouw Saalbach hoek de beste keuze voor jou! Deze hoekvormige witte ombouw past perfect in een tijdloos interieur. Schouwombouw in hoek-vorm Met zijn klassieke doch moderne ontwerp zorgt schouwombouw
Adviesverkoopprijs
€ 289,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Op zoek naar een charmante schouwombouw die je in een hoek kunt plaatsen? Dan is Livn schouwombouw Saalbach hoek de beste keuze voor jou! Deze hoekvormige witte ombouw past perfect in een tijdloos interieur.

Schouwombouw in hoek-vorm

Met zijn klassieke doch moderne ontwerp zorgt schouwombouw Saalbach in hoek-vorm voor rust in huis. Livn schouwombouw Saalbach hoek is gemaakt van hoogwaardige MDF platen met een witte zijdeglans gelakte afwerking. Dit zorgt voor een authentieke sfeer in een tijdloos interieur. De schouwombouw wordt geleverd als een gemakkelijk bouwpakket inclusief montagematerialen. Bepaal in welke hoek je de schouwombouw neer wilt zetten. Met behulp van de handleiding staat hij in een mum van tijd op z’n plek. De los verkrijgbare, bijpassende Livn inzethaard Lugano brengt de hoekvormige schouwombouw Saalbach tot leven. Geniet van het vlammenspel en een aangename temperatuur terwijl de schouwombouw prachtig wordt uitgelicht.

Belangrijkste voordelen

  • Eenvoudig te monteren
  • Te combineren met inzethaard Lugano
  • Inclusief montagematerialen en handleidingen
  • Materiaal: MDF wit zijdeglans gelakt
  • Afmetingen: 95 x 119 x 60 cm (hxbxd)

Te combineren met inzethaard Lugano

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met de elektrische inzethaard Lugano. In combinatie met de schouwombouw Saalbach in hoek-vorm past de haard perfect in een tijdloos interieur. De vlammen van de Lugano worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen zijn in drie kleuren in te stellen en de ondergrond van de haard in wel veertien. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Monteer schouwombouw Saalbach hoek wit eenvoudig met de meegeleverde montagematerialen en handleiding. In combinatie met inzethaard Lugano creëer je een authentieke sfeer in huis.

Specificaties
Merk Livin'flame
Serie Saalbach
Model Saalbach hoek
EAN code 8712757477395
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 119
Diepte (cm) 60
Hoogte (cm) 95
Gewicht (kg) 24
Garantie 2 jaar
Materiaal MDF
FSC-licentienummer FSC®-C117118

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden