Livn moodlight strip 3 meter voor Essence

Art nr. 5951270
Wil jij extra sfeer toevoegen aan jouw Livn Essence haard? Gebruik dan deze los verkrijgbare moodlight strip. De drie meter lange LED strip is in te korten en heeft 13 kleuropties. 13 achtergrondkleuren Met de Livn moodlight strip creëer je een mooie achtergrondkleur rondom jouw Livn inbouwhaard
Adviesverkoopprijs
€ 109,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wil jij extra sfeer toevoegen aan jouw Livn Essence haard? Gebruik dan deze los verkrijgbare moodlight strip. De drie meter lange LED strip is in te korten en heeft 13 kleuropties.

13 achtergrondkleuren

Met de Livn moodlight strip creëer je een mooie achtergrondkleur rondom jouw Livn inbouwhaard Essence 140, 160 en 200. Je hebt keuze uit maar liefst 13 afzonderlijke kleuren, plus de optie om alle kleuren in een cyclus terug te laten komen. Sluit de LED strip aan de rechterkant van de Essence haard als volgt aan. Verwijder de beschermkap van de stekker voor de sfeerverlichting. Trek de stekker van de sfeerlichtaansluiting eruit, plaats de beschermkap terug en sluit de moodlight strip aan. De achtergrondverlichting is vervolgens te bedienen met de afstandsbediening van de Essence haard.

Belangrijkste voordelen

  • Te gebruiken voor alle Essence inbouwhaarden
  • 13 afzonderlijke kleuropties
  • Eenvoudig in te korten
  • dubbelzijdig tape voor de bevestiging

Eenvoudig in te korten

Is de moodlight strip te lang? Geen probleem! Je kort hem eenvoudig in met behulp van een schaar. Op de drie meter lange LED strip vind je her en der acht stippen. Knip de strip precies tussen deze acht stippen om hem korter te maken. Let op: knip de LED strip nooit op andere plekken! Doe je dit wel, dan zal de achtergrondverlichting niet meer werken. Zodra de moodlight strip de gewenste lengte heeft, maak je hem eenvoudig vast met behulp van de dubbelzijdige tape.

Gebruik de Livn moodlight strip om jouw Essence inbouwhaard nóg meer sfeer te geven. Je kort de drie meter lange LED strip eenvoudig in tot de gewenste lengte.

Specificaties
Merk Livn
Serie Essence
EAN code 8712757472758
Primaire kleur Oranje
Lengte (cm) 300
Gewicht (kg) 0,35
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden