Livn infraroodpaneel smartplug thermostaat WiFi

Art nr. 5962200
Stel zelf de temperatuur in van je Livn infraroodpaneel met deze los verkrijgbare smartplug WiFi thermostaat. Hij beschikt over handige extra functies zoals een vakantiestand en automatische dagprogramma’s. Dankzij de WiFi functie bedien je de thermostaat zelfs via je smartphone! Thermostaat met
Adviesverkoopprijs
€ 69,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Stel zelf de temperatuur in van je Livn infraroodpaneel met deze los verkrijgbare smartplug WiFi thermostaat. Hij beschikt over handige extra functies zoals een vakantiestand en automatische dagprogramma’s. Dankzij de WiFi functie bedien je de thermostaat zelfs via je smartphone!

Thermostaat met automatische afslag

Met de smartplug thermostaat stel jij zelf de temperatuur in van je Livn infraroodpaneel. Dit doe je door middel van de bedieningsknoppen op de thermostaat of met behulp van je smartphone. Vergeet uiteraard niet om de stekker van het infraroodpaneel in het stopcontact van de smartplug te steken. De smartplug beschikt over een WiFi functie. Verbind de thermostaat met de Livn app en bedien het paneel voortaan op afstand. Je stelt de thermostaat eenvoudig in op een temperatuur tussen de 5 en 35°C. Zodra de gewenste temperatuur is bereikt, slaat de thermostaat automatisch af. Zo verbruik je nooit onnodig energie!

Belangrijkste voordelen

  • Instelbereik: 5 – 35°C
  • Automatische afslag bij gewenste temperatuur
  • Bedien infraroodpanelen met je smartphone
  • Verbruik nooit onnodig energie
  • Stel automatische dagprogramma’s in

Stel persoonlijke programma’s in

Naast het op afstand instellen van de gewenste temperatuur, beschikt de smartplug over handige extra functies. Zo programmeer je zelfs automatische dagprogramma’s. Stel in hoe warm je de ruimte wilt hebben op specifieke tijdstippen en de smartplug thermostaat regelt de rest! Zo is het bijvoorbeeld aangenaam warm zodra je opstaat en koelt het af wanneer je gaat slapen. De smartplug beschikt daarnaast over een vergrendel- en vakantiestand. Via de Livn app nodig je ook gezinsleden uit om het apparaat op afstand te bedienen.

Infraroodverwarming is een gezonde, efficiënte en duurzame manier van verwarmen. Met de handige functies van de smartplug thermostaat verbruik je zelfs nooit meer onnodig stroom! Je bedient de apart verkrijgbare thermostaat dankzij de WiFi functie ook met je smartphone.

Specificaties
Merk Livin'flame
EAN code 8712757468805
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 7,7
Diepte (cm) 6,7
Lengte (cm) 14
Gewicht (kg) 1
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden