Livn infraroodpaneel 200 60x60cm zwart

Art nr. 5962030
Geniet van aangename warmte met de infraroodpanelen van Livn. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livn infraroodpaneel 200 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone. Gezonde
Adviesverkoopprijs
€ 195,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet van aangename warmte met de infraroodpanelen van Livn. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livn infraroodpaneel 200 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone.

Gezonde verwarming met IR-panelen

Wist je dat infrarood een milieuvriendelijke en gezonde vorm van verwarming is? Dat heeft alles te maken met de werking. Waar een radiator de lucht in huis verwarmt, verwarmt een infraroodpaneel jou en de objecten die in het bereik liggen met langgolvige stralingswarmte. Vergelijk het met warme zonnestralen, maar dan zonder schadelijke Uv-straling! Doordat de lucht op deze manier niet circuleert, voorkomt een infraroodpaneel tocht, condensvorming en droge lucht. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën.

Daarnaast verspil je geen energie aan het opwarmen van de lucht in de ruimte, wat lang kan duren. Bevind jij je in het bereik van het paneel? Steek dan de stekker in het stopcontact of zet hem aan met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Stap je buiten de verwarmde zone? Dan kan het infraroodpaneel direct weer uit. Je voelt dan geen warmte meer, aangezien de lucht niet wordt verwarmd. Wist je dat de warmtepanelen van Livn relatief minder stroom verbruiken dan andere panelen in de markt? Het infraroodpaneel 200 is geschikt als bijverwarming in ruimtes van maximaal 8 tot 12 m2. Dit is slechts een indicatie en hangt onder andere af van de starttemperatuur van de ruimte, de mate van isolatie en het aantal ramen.

Belangrijkste voordelen

  • Efficiënt en gezond verwarmen
  • Voorkomt tocht, condens en droge lucht
  • Bedienen met stekker of smartphone
  • Geschikt voor ruimtes van maximaal 8 tot 12 m2
  • Lange levensduur van 20-25 jaar
  • Afmetingen: 60 x 60 x 4,1 cm (hxbxd)

Bediening via je smartphone

Geniet van aangename warmte en verbeter tegelijkertijd je immuunsysteem met de infraroodpanelen van Livn. Bevestig het strakke design met aluminium frame eenvoudig aan de wand. Zie je het paneel liever aan het plafond hangen of op de grond staan? Dat kan met de apart verkrijgbare Livn voetenset of de plafondmontageset. Bedienen doe je eenvoudig via de geaarde stekker of met je smartphone. Dankzij het meegeleverde wifistopcontact maak je met een werkende WiFi verbinding en de gratis Livn app overal contact met het apparaat. Schakel het infraroodpaneel op geprogrammeerde momenten in en uit, lees af hoeveel elektriciteit het paneel gebruikt en meer! De apart verkrijgbare smartplug thermostaat biedt zelfs nog meer opties.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood? Het Livn infraroodpaneel 200 is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in andere formaten.

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757472475
Primaire kleur Zwart
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 4,1
Lengte (cm) 60
Gewicht (kg) 5,4
Garantie 2 jaar
Materiaal frame Aluminium
Opwarmtijd (min) 8
Rendement (%) 98
Snoerlengte (m) 1,8
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 230W
Temperatuurbereik 85-95 °C
Vermogen 230W
Aansluitspanning 230V AC

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden