Livn infrarood vloerverwarming Basic set 20m2

Art nr. 5963020
Wil je jouw woning graag voorzien van vloerverwarming? Kies dan voor onze infrarood vloerverwarming Basic set 20 m 2 ! Deze infrarood vloerverwarming kent een korte opwarmtijd, wat ideaal is wanneer je thuiskomt en de ruimte geleidelijk wilt opwarmen. De set is geschikt voor onder hout, parket,
Adviesverkoopprijs
€ 699,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wil je jouw woning graag voorzien van vloerverwarming? Kies dan voor onze infrarood vloerverwarming Basic set 20 m2! Deze infrarood vloerverwarming kent een korte opwarmtijd, wat ideaal is wanneer je thuiskomt en de ruimte geleidelijk wilt opwarmen. De set is geschikt voor onder hout, parket, laminaat en klik PVC.

Compleet doe-het-zelf infrarood vloerverwarming set voor 20 m2

Infrarood vloerverwarming wordt direct onder de vloer geplaatst, waardoor de vloer snel op de gewenste temperatuur is. Bovendien heeft dit systeem een zeer geringe totale opbouwhoogte, waardoor het ideaal is voor renovatieprojecten. Het leggen van de matten, met een breedte van 1 meter, kan je zelf. Weliswaar met enige kluservaring! Volg slechts enkele duidelijke stappen en werk het daarna mooi af. Een bijkomend voordeel is dat je kunt besparen op installatiekosten, aangezien er geen hak- en breekwerk nodig is. Daarbij is infrarood vloerverwarming relatief voordeliger dan traditionele systemen. Ondanks het hoge energieverbruik van elektrische vloerverwarming, verduurzaam je eenvoudig. Combineer de vloerverwarming bijvoorbeeld met zonne-energie. Hierbij wek je zelf groene stroom op, wat je vervolgens gebruikt voor je vloerverwarming. Dit ultradunne vloerverwarmingssysteem, met een dikte van slechts 0,3 mm, wordt aangestuurd door een WiFi-thermostaat met een vloersensor. De vloertemperatuur kan middels de vloersensor en thermostaat tot een maximale temperatuur begrensd worden, waardoor gebruik van het systeem voor ieder type vloer veilig is.

Belangrijkste voordelen

 • Compleet doe-het-zelf-pakket voor 20 m2
 • Uitbreiding mogelijk met de aanvulsets
 • Geschikt voor onder hout, parket, laminaat en klik PVC
 • Eenvoudig in te korten in stappen van 25 cm
 • Flinterdun vloerverwarmingssysteem van slechts 0,3 mm dik
 • Bediening via de WiFi-thermostaat en Livn app
 • Vermogen van 150 W per vierkante meter verwarmingsfolie

Fijne stralingswarmte voor optimaal comfort

De stralingswarmte die door elektrische vloerverwarming wordt geproduceerd, verlaagt de luchtvochtigheid en luchtcirculatie. Hierdoor heb je minder last van stofverspreiding. Een groot voordeel als je last hebt van allergieën. Vloerverwarming biedt veel comfort, aangezien de lucht boven de vloer wordt verwarmd en daarna opstijgt. Doordat eerst je voeten worden verwarmd, heeft men sneller het gevoel van behaaglijke warmte. Daarnaast zorgt vloerverwarming ervoor dat de ruimte geleidelijk verwarmd wordt.

Het complete doe-het-zelf pakket voor 20 m2 is eenvoudig uit te breiden met de aanvulsets van Livn. Je bedient de vloerverwarming met de meegeleverde thermostaat en de Livn app. Vergeet niet om de volgende extra benodigdheden aan te schaffen: isolerende ondervloer met minimale isolatiewaarde van 0.14 (m²K)/W, dampwerende folie en tape. Let op: elk type vloer (bv. laminaat) vereist een andere ondervloer. Neem bij twijfel contact op met de leverancier van de vloer voor advies!

Kortom: voorzie jouw woning zelf van vloerverwarming met de doe-het-zelf-pakketten van Livn. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de woonruimte. Doordat er minder stroming van lucht plaatsvindt, voelt het continu comfortabel warm aan. 

Specificaties
Merk Livn
EAN code 8712757481897
Primaire kleur Zwart
Breedte (cm) 100
Hoogte (cm) 0,3
Lengte (cm) 2000
Gewicht (kg) 12
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Aansluitspanning 230V AC
Vermogen 3000 W
Thermostaat Ja
WiFi Ja
Vermogen 3000 W
Aansluitspanning 230V AC
Maximale temperatuur (°C) 50
Geschikt voor type vloer Hout Klik PVC Laminaat Parket
Bediening via Livn app Ja
Inclusief vloersensor Ja
Inclusief accessoires Handschoenen Krimptang Perforatortang Thermostaat
Inclusief aansluitmaterialen Ja
Temperatuurbegrenzing Ja
Breedte verwarmingsfolie (cm) 100
Lengte verwarmingsfolie (m) 20
Geschikt voor vochtige ruimtes Nee
Gemakkelijk op maat te maken Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden