Livn inbouwhaard Essence 160

Art nr. 5951130
Met Livn inbouwhaard Essence 160 haal je sfeer en warmte in huis. Deze inbouwhaard heeft een realistisch 3D LED vlambeeld en een verwarmingsfunctie. Bedien inbouwhaard Essence eenvoudig met de Livn app dankzij de WiFi functie. Elektrische inbouwhaard met WiFi Livn inbouwhaard Essence 160 is
Adviesverkoopprijs
€ 1.699,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met Livn inbouwhaard Essence 160 haal je sfeer en warmte in huis. Deze inbouwhaard heeft een realistisch 3D LED vlambeeld en een verwarmingsfunctie. Bedien inbouwhaard Essence eenvoudig met de Livn app dankzij de WiFi functie.

Elektrische inbouwhaard met WiFi

Livn inbouwhaard Essence 160 is voorzien van een apart instelbare verwarmingsfunctie met twee warmtestanden (1000 en 2000 W) voor extra bijverwarming. Voor de complete beleving zijn er geluidseffecten toegevoegd aan de haard. Geniet tijdens een koude winteravond van de warmte en het knisperende geluid van de vlammen. De elektrische bijverwarming is huisdiervriendelijk en op elk moment afzonderlijk in en uit te schakelen. Hierdoor is de haard ook decoratief te gebruiken. Inbouwhaard Essence beschikt over de optie om dertien verschillende achtergrondkleuren in te stellen met een los verkrijgbare LED strip. Met de meegeleverde afstandsbediening of via je de Livn app op je smartphone stel jij de inbouwhaard naar eigen voorkeur in. Voor welk vlamtype kies jij? Er zijn er maar liefst drie! Ontdek ze allemaal met een druk op de knop.

Belangrijkste voordelen

 • Inclusief geluidseffect
 • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
 • 3 vlamkleuren en 8 ondergrondkleuren
 • Optioneel: sfeerverlichting d.m.v. los verkrijgbare LED strip
 • Bedienbaar met de Livn app
 • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
 • Afmetingen: 58,5 x 163,2 x 21 cm (hxbxd)

Meerdere slimme functies

De Livn inbouwhaard Essence 160 werkt op elektriciteit, dus plug & play. Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De haard beschikt over meerdere (slimme) functies. Zo kies je uit acht verschillende ondergrondkleuren, selecteer je eenvoudig de gewenste vlamsnelheid en stel je met behulp van de timerfunctie de haard naar wens in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. De elektrische haard heeft een smart verwarmingsfunctie met energiebesparende thermostaat. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 W. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Zodra de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af.

Het strakke design van inbouwhaard Essence 160 past perfect in moderne woningen. Gebruik de haard als extra bijverwarming of ter decoratie. De inbouwhaard wordt geleverd met houtblokken, diverse soorten stenen en een afstandsbediening. Dankzij de WiFi functie bedien je de inbouwhaard eenvoudig met je smartphone via de Livn app.

Specificaties
Merk Livn
Serie Essence
Model Essence 160
EAN code 8712757472642
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 163,2
Diepte (cm) 21,3
Hoogte (cm) 58,5
Gewicht (kg) 43,5
Garantie 2 jaar
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inbouwhaard
Vermogen 2000
Thermostaat Ja
Aantal standen 2
Vermogen 2000
Maximaal vermogen 2000

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden