Livn hanghaard Sherwood WiFi

Art nr. 5950880
Een hanghaard brengt sfeer en gezelligheid in huis. De elektrische hanghaard Sherwood met WiFi heeft een realistisch vlambeeld en een verwarmingsfunctie. Dankzij de WiFi functie bedien je de hanghaard eenvoudig met de Livn app op je smartphone. Hanghaard met 3 vlamopties In tegenstelling tot
Adviesverkoopprijs
€ 599,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Een hanghaard brengt sfeer en gezelligheid in huis. De elektrische hanghaard Sherwood met WiFi heeft een realistisch vlambeeld en een verwarmingsfunctie. Dankzij de WiFi functie bedien je de hanghaard eenvoudig met de Livn app op je smartphone.

Hanghaard met 3 vlamopties

In tegenstelling tot een inbouwhaard, hang je Livn hanghaard Sherwood eenvoudig op aan de muur. De haard heeft een realistisch 3D vlambeeld dat je onafhankelijk van de verwarmingsfunctie kunt in- en uitschakelen. Kies uit drie verschillende vlamopties en negen ondergrondkleuren. De dimbare verlichting brengt je in de perfecte stemming voor iedere gelegenheid. Verder beschikt de haard over een digitaal display dat tijdelijk verschijnt als je de meegeleverde afstandsbediening gebruikt. Met deze afstandsbediening of via de Livn app stel je de hanghaard volledig naar wens in. Zet de timerfunctie aan, dim de vlammen of kies de gewenste ondergrondkleur. Maak de hanghaard af met de meegeleverde houtblokken en kiezelstenen.

Belangrijkste voordelen

  • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
  • 3 vlamopties en 9 ondergrondkleuren
  • Vlambeeld ook in te schakelen zonder verwarmingsfunctie
  • Bedienbaar met de Livn app
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
  • Afmetingen: 55 x 128 x 15,8 cm (hxbxd)

Smart verwarmingsfunctie met thermostaat

Met Livn hanghaard Sherwood geniet je van een sfeervol haardvuur zonder het milieu te schaden. De elektrische haard heeft een smart verwarmingsfunctie met thermostaat. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, verwarmt de sfeerhaard op 2000 W. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Als de haard de gewenste temperatuur bereikt, slaat hij af. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de ErP-richtlijnen.

Stel de gewenste temperatuur in en geniet op een frisse winteravond van de aangename warmte van Livn hanghaard Sherwood. Liever zonder extra warmte genieten van het sfeervolle vlammenspel? Schakel de bijverwarming eenvoudig uit met behulp van de afstandsbediening of de Livn app.

Specificaties
Merk Livn
Model Sherwood
EAN code 8712757477364
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 128
Diepte (cm) 15,8
Hoogte (cm) 55
Gewicht (kg) 25,5
Garantie 2 jaar
Keurmerk CE
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Hanghaard
Thermostaat Ja
Aantal standen 2
Maximaal vermogen 2000

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden