Livn elektrische inbouwhaard Marly WiFi

Art nr. 5950810
De Livn elektrische inbouwhaard Marly heeft een adembenemend 3D LED-vlambeeld. Met deze haard breng je een authentieke sfeer aan in je huiskamer, die meteen gezellig en intiem aanvoelt. Bedien inbouwhaard Marly dankzij de WiFi functie eenvoudig met de gratis Livn app. Moderne inbouwhaard met WiFi
Adviesverkoopprijs
€ 749,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Livn elektrische inbouwhaard Marly heeft een adembenemend 3D LED-vlambeeld. Met deze haard breng je een authentieke sfeer aan in je huiskamer, die meteen gezellig en intiem aanvoelt. Bedien inbouwhaard Marly dankzij de WiFi functie eenvoudig met de gratis Livn app.

Moderne inbouwhaard met WiFi functie

De sfeervolle Marly is toch een plaatje? Deze moderne inbouwhaard zorgt voor een strakke afwerking in huis. De elektrische haard geeft warmte af en creëert sfeer in huis. Zo maak je van je nieuwe huis heel gemakkelijk je thuis. Natuurlijk is de Marly ook een prachtige toevoeging als je jouw huiskamer onder handen wilt nemen. De brandveilige inbouwhaard is stof -en onderhoudsvrij. Dat scheelt werk en bespaard kosten. De haard heeft daarnaast realistische vlammen die je in verschillende kleuren kunt instellen, waardoor hij niet van echt is te onderscheiden.

Door middel van de warmte-instellingen warm je de ruimte snel op. Dit doe je eenvoudig middels de bijgeleverde afstandsbediening. Je kunt het verwarmingselement ook uitzetten. Dan geniet je ook bij mooi weer van de gezellige en intieme sfeer van de Marly. Voor de aankleding van de haard worden realistische houtblokken en kiezelstenen meegeleverd. Hiermee personaliseer je de haard naar jouw smaak. Dankzij de handige WiFi functie bedien je de inbouwhaard ook met je smartphone. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Ook stel je eenvoudig slimme functies in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. Gebruik voor de bediening de gratis Livn app.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D LED vlammen
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
  • 3 vlamkleuren en 9 ondergrondkleuren
  • Bedienbaar met de Livn app
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
  • Afmetingen: 56 x 95,7 x 21 cm (hxbxd)

Energiebesparende functies

De Livn inbouwhaard Marly werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt. Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 W. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.

De inbouwhaard staat perfect in een moderne ruimte en is door haar smalle formaat in veel situaties fraai en strak in te bouwen. Er is geen grote verbouwing nodig als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een inbouwgashaard en de montage is zo gedaan. De Livn elektrische inbouwhaard Marly wordt geleverd met een afstandsbediening, waarmee je de haard gemakkelijk in kunt stellen. Dit kan dankzij de WiFi functie ook met de gratis Livn app.

Specificaties
Merk Livn
Model Marly WiFi
EAN code 8712757472543
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 95,7
Diepte (cm) 21
Hoogte (cm) 56
Gewicht (kg) 32,8
Garantie 2 jaar
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inbouwhaard
Vermogen 2000
Aantal standen 2
Vermogen 2000
Maximaal vermogen 2000

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden