Livn elektrische inbouwhaard Duvin WiFi

Art nr. 5950830
De Livn elektrische inbouwhaard Duvin is een zwarte haard met wel drie glazen wanden. Zo kun je ook vanaf de zijkanten genieten van het elektrische vlambeeld van deze inbouwhaard. Bedien inbouwhaard Duvin dankzij de WiFi functie eenvoudig met de gratis Livn app. Luxueuze inbouwhaard met WiFi De
Adviesverkoopprijs
€ 819,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Livn elektrische inbouwhaard Duvin is een zwarte haard met wel drie glazen wanden. Zo kun je ook vanaf de zijkanten genieten van het elektrische vlambeeld van deze inbouwhaard. Bedien inbouwhaard Duvin dankzij de WiFi functie eenvoudig met de gratis Livn app.

Luxueuze inbouwhaard met WiFi

De Duvin heeft kiezelstenen en houtblokken wat samen met haar unieke Livn 3D-vlambeeld technologie een realistisch gevoel aan de haard geeft. De elektrische inbouwhaard is bijna niet van echt te onderscheiden! Naast drie verschillende vlamstanden, beschikt de verlichting van de Duvin over negen kleuropties. Kies zelf welke uitstraling het beste bij jouw interieur past. Dankzij de handige WiFi functie bedien je de inbouwhaard naast de afstandsbediening ook met je smartphone. Zolang je maar een werkende internetverbinding hebt. Ook stel je eenvoudig slimme functies in. Laat de haard bijvoorbeeld automatisch aangaan op basis van een door jou ingesteld tijdschema. Gebruik voor de bediening de gratis Livn app.

De inbouwhaard beschikt over twee warmtestanden, 1000 en 2000 W, met automatische afslag. Je geniet naast de gezellige sfeer van de haard hiermee ook van echte warmte. De warmtefunctie is afzonderlijk uit en in te schakelen, zodat je het hele jaar door van de haard gebruik kunt maken. Daarnaast is de haard brandveilig, onderhouds- en stofvrij. Door de drie glazen wanden heb je geen last van rondvliegende vonken, waardoor de haard geschikt is voor een huishouden met huisdieren.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D LED vlammen
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 W
  • 3 vlamkleuren en 9 ondergrondkleuren
  • Bedienbaar met de Livn app
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen
  • Afmetingen: 62,7 x 75,4 x 30,2 cm (hxbxd)

Energiebesparende functies

De Livn inbouwhaard Duvin werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt. Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 W. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 W. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.

De Livn inbouwhaard Duvin is eenvoudig in te bouwen en door haar strakke design een pronkstuk in je interieur. Je hoeft hiervoor niet uitgebreid te verbouwen, zoals bij een inbouwgashaard. De montage is een eenvoudige klus. Eenmaal ingebouwd is de haard gemakkelijk te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening. Dit kan dankzij de WiFi functie ook met de gratis Livn app.

Specificaties
Merk Livn
Model Duvin WiFi
EAN code 8712757472567
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte (cm) 75,4
Diepte (cm) 30,2
Hoogte (cm) 62,7
Gewicht (kg) 36,5
Garantie 2 jaar
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inbouwhaard
Vermogen 2000
Aantal standen 2
Vermogen 2000
Maximaal vermogen 2000

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden