Livn deurgordijn Tube zwaluwen 90x210cm

Art nr. 3417450
Met het Livn deurgordijn Tube houd je vliegen en ander ongedierte buiten, terwijl de deur openstaat. Je maakt het vliegengordijn eenvoudig zelf op maat en loopt er gemakkelijk doorheen. Het gordijn is uitgerust met een stevige aluminium rail. Vliegengordijn met aluminium rail Laat insecten en
Adviesverkoopprijs
€ 134,99
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met het Livn deurgordijn Tube houd je vliegen en ander ongedierte buiten, terwijl de deur openstaat. Je maakt het vliegengordijn eenvoudig zelf op maat en loopt er gemakkelijk doorheen. Het gordijn is uitgerust met een stevige aluminium rail.

Vliegengordijn met aluminium rail

Laat insecten en ander ongedierte niet naar binnen glippen. Met het Livn deurgordijn Tube zet je de buitendeur voortaan gerust open voor frisse lucht. Maar eerst moet het vliegengordijn op maat gemaakt worden. Zaag de aluminium rail eenvoudig op de juiste breedte. De hoogte van het deurgordijn bepaal je aan de hand van de slierten, bestaande uit kunststof buisjes. Deze vormen samen een print van zwaluwen en knip je op de juiste lengte af. Het voordeel van een vliegengordijn? Je loopt er gemakkelijk doorheen, ook met volle handen! Dit maakt het tevens een ideale oplossing voor kinderen en huisdieren. Naast effectief, kan een deurgordijn overigens ook decoratief zijn.

Belangrijkste kenmerken

  • Houdt vliegen en ander ongedierte buiten
  • Gemakkelijk doorheen te lopen
  • Uitgerust met stevige aluminium rail
  • Voor een maximale deuropening van 90 x 211,5 cm
  • Montage in en op het kozijn, aan de binnenzijde
  • Hoogte en breedte onbeperkt inkortbaar

Geschikt voor meerdere deurmaten

Het Livn deurgordijn Tube is geschikt voor naar buiten draaiende (dubbele) deuren en schuifpuien. Mits ze een maximale deuropening hebben van 90 x 211,5 cm. Bepaal zelf of je het deurgordijn in of op het kozijn monteert. Dit is afhankelijk van de situatie en je voorkeur. De montage gebeurt aan de binnenzijde van de woning. Vervolgens is het deurgordijn klaar voor gebruik!

Zeg dag tegen insecten binnen met het Livn deurgordijn Tube. Het vliegengordijn heeft een stevige aluminium rail en is gemakkelijk om doorheen te lopen. Ook verkrijgbaar in een ander formaat en andere kleuren.

Specificaties
Merk Livn
Serie Tube
EAN code 8712757473434
Primaire kleur Wit
Secundaire kleur Zwart
Breedte (cm) 90
Hoogte (cm) 210
Gewicht (kg) 5,5
Garantie 2 jaar
Inkortbaar Ja
Materiaal Kunststof
Materiaal frame Aluminium
Pollenwerend Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden