Livn bevestigingsset plafond ten behoeve van infraroodpanelen

Art nr. 5962210
Gebruik deze plafondmontageset om jouw Livn infraroodpaneel aan het plafond te bevestigen. Pas de lengte van de staalkabels eenvoudig aan en bepaal zelf waar het paneel komt te hangen. Met de plafondmontageset voorkom je dat er objecten in de weg staan die de stralingswarmte tegenhouden van waar het
Adviesverkoopprijs
€ 24,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Gebruik deze plafondmontageset om jouw Livn infraroodpaneel aan het plafond te bevestigen. Pas de lengte van de staalkabels eenvoudig aan en bepaal zelf waar het paneel komt te hangen. Met de plafondmontageset voorkom je dat er objecten in de weg staan die de stralingswarmte tegenhouden van waar het heen moet.

Infraroodpaneel plafondbevestiging

Het voordeel van het bevestigen van een infraroodpaneel aan het plafond? De langgolvige warmtestraling kan ongestoord zijn werk doen. Het wordt namelijk minder snel tegengehouden door objecten die in de weg staan van waar de warmte heen moet. Ook houd je plek over in de ruimte of aan de wand. De Livn plafondmontageset bestaat onder andere uit vier staalkabels. De kabels schroef je in vier van de bevestigingshaken aan de achterkant van het infraroodpaneel. Schroef vervolgens de plafonddelen met de meegeleverde schroeven en pluggen in het plafond en het paneel hangt! De staalkabels zijn 1 m lang. De lengte van de kabels is tijdens de montage echter eenvoudig aan te passen. Zo bepaal je zelf waar het infraroodpaneel komt te hangen. Klaar met de montage? Steek de stekker in het stopcontact, stap onder het paneel en geniet binnen enkele minuten van de aangename warmte.

Belangrijkste voordelen

  • Stevige staalkabels
  • Eenvoudige montage
  • Bepaal zelf de plaatsing
  • Maximale lengte kabels: 1 m

Waarom infraroodverwarming?

Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Jezelf opwarmen voor een infraroodpaneel voorkomt condensvorming, vochtproblemen en droge lucht in de ruimte. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën. Ook verspil je geen energie aan het onnodig opwarmen van de lucht in de ruimte. Steek de stekker in het stopcontact óf bedien het warmtepaneel met je smartphone. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen!

Livn infraroodpanelen zijn veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Bevestig de warmtepanelen aan het plafond voor een optimaal resultaat. Zo komt er niets tussen jou en de aangename en gezonde stralingswarmte van het infraroodpaneel.

Specificaties
Merk Livin'flame
EAN code 8712757468782
Primaire kleur Zilver
Lengte (cm) 103
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden