Livin'flame vuurkorf Oyo

Art nr. 5953160
Wat is er nou fijner dan op een koude winteravond uw handen te warmen aan het vuur van een sfeervolle vuurkorf? Met een warme chocolademelk in de hand en de knisperende vlammen van vuurkorf Oyo op de achtergrond wordt zelfs de donkerste winteravond sfeervol en gezellig. Sfeervolle vuurkorf De
Adviesverkoopprijs
€ 39,95
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wat is er nou fijner dan op een koude winteravond uw handen te warmen aan het vuur van een sfeervolle vuurkorf? Met een warme chocolademelk in de hand en de knisperende vlammen van vuurkorf Oyo op de achtergrond wordt zelfs de donkerste winteravond sfeervol en gezellig.

Sfeervolle vuurkorf

De Oyo is een prachtige donkere vuurkorf waarmee u avondenlang geniet van een prachtig haardvuur. Hij heeft een elegant ontwerp en de uitstraling van een klassieke vuurkorf. Samen met vrienden en familie wordt de avond met zo’n vuurtje extra behaaglijk en gezellig. De ruime vuurkorf biedt ruimte aan een groot aantal houtblokken, waardoor uw vuurtje lekker lang blijft branden.

Belangrijkste kenmerken

  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Effectieve warmtebron
  • Afmetingen: 56 x 42 x 42 cm (hxbxd)
  • Materiaal: staal

Veilig en gemakkelijk

De Oyo is een eenvoudige vuurkorf waar u met gemak een mooie vlam in krijgt. Het vuur krijgt veel zuurstof waardoor het goed kan branden. De vlammen blijven veilig binnen de perken van de korf en dankzij de bodemplaat worden de houtresten en het as netjes opgevangen. Zo blijft er na het stoken geen troep achter! Ook kan de tuinhaard dankzij deze bodemplaat zonder problemen op het terras of op het gras geplaatst worden. Dus nodig vrienden of familie uit voor een hapje en een drankje en ga een gezellige avond tegemoet met het sfeervolle vuur van uw buitenhaard op de achtergrond!

Of u nu extra lang wil genieten van een mooie zomeravond of uw vrienden uitnodigt voor een glaasje glühwein in de winterperiode, de Oyo zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. Steek uw kampvuur aan en geniet!

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Oyo
Primaire kleur Zwart
Breedte cm 42 cm
Diepte cm 42 cm
Hoogte cm 56 cm
EAN code 8712757459728
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal
Soort haard Vuurkorf

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden