Livin'flame schouwombouw Nidau wit

Art nr. 5954370
De Livin’flame schouwombouw Nidau is een extra brede schouwombouw die perfect past in een modern interieur. Deze witte schouwombouw is te combineren met de elektrische inzethaard Jura. De schouw is voorzien van een LED-strip, waarmee je de Jura nog meer sfeer geeft. Extra brede haard De
Adviesverkoopprijs
€ 299,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Livin’flame schouwombouw Nidau is een extra brede schouwombouw die perfect past in een modern interieur. Deze witte schouwombouw is te combineren met de elektrische inzethaard Jura. De schouw is voorzien van een LED-strip, waarmee je de Jura nog meer sfeer geeft.

Extra brede haard

De schouwombouw Nidau is te combineren met de elektrische haard Jura. Samen passen ze perfect in een grotere ruimte en maken ze een statement in je interieur. De witgelakte schouw is gemakkelijk te verbinden met de andere meubels in de ruimte. Een paar decoratieve toevoegingen van jezelf bovenop de schouw maakt hem helemaal af. Kies je voor de Nidau? Dan krijg je deze geleverd als bouwpakket. De MDF platen zet je gemakkelijk in elkaar met het montagemateriaal. Omdat je de haard niet hoeft in te bouwen, is de montage een stuk minder drastisch. Zo heb je de schouwombouw in een oogwenk staan en klaar om te gebruiken! Geniet van de sfeervolle brede haard en de warmte die ervan afkomt en kleed hem gezellig aan met de Nidau. Deze combinatie wordt dé blikvanger van jouw woonkamer.

Belangrijkste kenmerken

  • Afmetingen: 88 x 122 x 29 cm (hxbxd)
  • Kleur: wit
  • Materiaal: MDF

Elektrische inzethaard

Geniet altijd van een aangename temperatuur in huis met elektrische inzethaard Jura. Deze haard sluit perfect aan op schouwombouw Nidau. De kleurrijke vlammen van de Jura worden geprojecteerd door luxe ingebouwde 3D LED-technologie. Ze zijn bijna niet van echt te onderscheiden! De vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de haard wel veertien. De bijbehorende decoratieset, bestaande uit realistische stenen en rustieke houtblokken, maakt de haard helemaal af. De haard verwarmt energiezuinig door automatisch te switchen tussen de twee warmtestanden. Op warmere dagen kun je de sfeerhaard ook zonder verwarming voor de sier aan zetten!

Schouwombouw NIdau van Livin’flame is een moderne verschijning waar je vele avonden van zal genieten. In combinatie met inbouwhaard Jura creëer je de sfeer van een echte open haard met het gemak van elektriciteit.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Nidau
Primaire kleur Wit
Diepte cm 28,8 cm
Hoogte cm 87,6 cm
Lengte cm 122,1 cm
Gewicht kg 23,6 kg
EAN code 8712757458400
Garantie 2 jaar

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden