Livin'flame pelletkachel Ulvik 8

Art nr. 5958410
De Ulvik brandt op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schone verbranding plaats met weinig rookontwikkeling. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. Via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel wordt de warmte door uw woning verspreid. Met een vermogen van
Adviesverkoopprijs
€ 1.499,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Ulvik brandt op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schone verbranding plaats met weinig rookontwikkeling. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. Via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel wordt de warmte door uw woning verspreid. Met een vermogen van 7,5 kW kan de kachel ruimtes tot wel 200 m3 verwarmen. De pelletkachel heeft een modern design waarmee hij indruk maakt in elk interieur. Hij is strak afgewerkt en uitgevoerd in het zwart, waardoor de vlammen mooi uitkomen. Deze kunt u bewonderen door het kijkvenster aan de voorkant van de kachel. Ten slotte is de Ulvik gemakkelijk te bedienen. Met het simpele bedieningspaneel stelt u de thermostaat op de gewenste temperatuur in en de rest gaat vanzelf. Dankzij de meegeleverde wifi-module kunt u de pelletkachel zelfs met een app op uw smartphone bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 92 x 43,7 x 47 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 7,5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 200 m3
  • Rendement: 92,70%
  • Tankinhoud van 13 kg; 22 branduren

Een milieubewuste keuze

De pellets waar de Livin'flame pelletkachels op branden zijn gemaakt van geperste houtkorrels. Deze CO2-neutrale brandstof is veel zuiniger dan een gewone open haard. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt. Ter vergelijking: bij een open haard is dit maar 10%. Wanneer u de Ulvik aanschaft, kunt u er meteen een aansluitset bij bestellen, waarmee u hem gemakkelijk zelf kunt aansluiten. De ingebruiksstelling door een specialist (t.w.v. € 200) is bij de prijs inbegrepen. De aansluiting van uw pelletkachel wordt gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en u krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo kunt u in alle veiligheid geniet van uw haardvuur!

Met de Ulvik geniet u van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij de CO2-neutrale pelletkorrels is deze kachel een goede en milieubewuste keuze!

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Ulvik
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Ja
Breedte cm 43.7 cm
Diepte cm 47 cm
Hoogte cm 92 cm
Gewicht kg 82 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 80 mm
EAN code 8712757458615
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m³ 200 m³
Rendement % 93 %
Tankinhoud L 13 L
WiFi Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden