Livin'flame pelletkachel Tromvik 6

Art nr. 5958430
Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis, zonder aanslag te doen op het milieu? Dan zijn de pelletkachels van Livin'flame dé oplossing. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. Met de Tromvik geniet u van een behaaglijke temperatuur, op een milieuvriendelijke
Adviesverkoopprijs
€ 1.349,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis, zonder aanslag te doen op het milieu? Dan zijn de pelletkachels van Livin'flame dé oplossing. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. Met de Tromvik geniet u van een behaaglijke temperatuur, op een milieuvriendelijke manier! 

Sfeervol genieten

De Tromvik brandt op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schone verbranding plaats met weinig rookontwikkeling. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. Via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel wordt de warmte door uw woning verspreid. Met een vermogen van 7,5 kW kan de kachel ruimtes tot wel 145 m3 verwarmen. De Tromvik is strak afgewerkt en zwart van kleur, waardoor de vlammen mooi uitkomen. Deze kunt u bewonderen door het kijkvenster aan de voorkant van de kachel. Met zijn moderne design maakt hij indruk in elk interieur. Ten slotte is de Tromvik gemakkelijk te bedienen. Met het simpele bedieningspaneel stelt u de thermostaat op de gewenste temperatuur in en de rest gaat vanzelf. Dankzij de meegeleverde wifi-module kunt u de pelletkachel zelfs met een app op uw smartphone bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 83,5 x 46,5 x 45 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 5,8 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 145 m3
  • Rendement: 93,30%
  • Tankinhoud van 11 kg; 19 branduren

Een milieubewuste keuze

De pellets waar de Livin'flame pelletkachels op branden zijn gemaakt van geperste houtkorrels. Deze CO2-neutrale brandstof is veel zuiniger dan een gewone open haard. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is.  Wanneer u de Tromvik aanschaft, kunt u er meteen een aansluitset bij bestellen, waarmee u hem gemakkelijk zelf kunt aansluiten. De ingebruiksstelling door een specialist (t.w.v. € 200) is bij de prijs inbegrepen. De aansluiting van uw pelletkachel wordt gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en u krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo kunt u in alle veiligheid geniet van uw haardvuur!

Met de Tromvik geniet u van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij de CO2-neutrale pelletkorrels is deze kachel een goede en milieubewuste keuze.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Tromvik
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Breedte cm 46.5 cm
Diepte cm 45 cm
Hoogte cm 83.5 cm
Gewicht kg 45 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 80 mm
EAN code 8712757458608
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m3 145 m3
Rendement % 93 %
Tankinhoud L 11 L
WiFi Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden