Livin'flame pelletkachel Stavanger 8

Art nr. 5958440
Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis, zonder aanslag te doen op het milieu? De pelletkachels van Livin'flame zijn dé oplossing. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. De Stavanger 8 is een slagje groter dan zijn voorganger waardoor hij een nog groter
Adviesverkoopprijs
€ 1.499,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u genieten van een gezellig vuurtje in huis, zonder aanslag te doen op het milieu? De pelletkachels van Livin'flame zijn dé oplossing. Deze kachels branden niet op hout, maar op CO2-neutrale pelletkorrels. De Stavanger 8 is een slagje groter dan zijn voorganger waardoor hij een nog groter vermogen heeft.

Sfeervol genieten

De Stavanger 8 brandt op CO2-neutrale pelletkorrels. Hierdoor vindt er een schone verbranding plaats met weinig rookontwikkeling. De kachel voldoet hiermee aan de EcoDesign wetgeving. Via het luchtrooster aan de bovenkant van de pelletkachel wordt de warmte door uw woning verspreid. Met een vermogen van 7,48 kW kan de kachel ruimtes tot wel 230 m3 verwarmen. De pelletkachel heeft een modern design waarmee hij indruk maakt in elk interieur. Door de strakke zwarte afwerking komen de vlammen prachtig uit. Deze kunt u bewonderen door het kijkvenster aan de voorkant van de kachel. Ten slotte is de Stavanger 8 gemakkelijk te bedienen. Met het simpele bedieningspaneel stelt u de thermostaat op de gewenste temperatuur in en de rest gaat vanzelf. Dankzij de meegeleverde wifi-module kunt u de pelletkachel zelfs met een app op uw smartphone bedienen.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 86 x 45 x 44 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 7,48 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 230 m3
  • Rendement min/max: 91% - 92,7%

Een milieubewuste keuze

De pellets waar de Livin'flame pelletkachels op branden zijn gemaakt van geperste houtkorrels. Deze CO2-neutrale brandstof is veel zuiniger dan een gewone open haard. Bij pelletkachels wordt wel zo’n 90% van de energie nuttig gebruikt, terwijl dit bij een open haard maar 10% is. Wanneer u de Stavanger 8 aanschaft, kunt u er meteen een aansluitset bij bestellen, waarmee u hem gemakkelijk zelf kunt aansluiten. De ingebruiksstelling door een specialist (t.w.v. € 200) is bij de prijs inbegrepen. De aansluiting van uw pelletkachel wordt gecontroleerd, de kachel wordt juist ingesteld en u krijgt een uitgebreide uitleg over de bediening. Zo kunt u in alle veiligheid geniet van uw haardvuur!

Met de Stavanger 8 geniet u van heerlijke warmte en sfeervolle vlammen. Dankzij de CO2-neutrale pelletkorrels is deze kachel een goede en milieubewuste keuze!

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Stavanger
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Ja
Brandstof Pellets
Breedte cm 44 cm
Hoogte cm 86 cm
Lengte cm 45 cm
Gewicht kg 88 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 80 mm
EAN code 8712757463961
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m³ 200 m³
Keurmerk CE
Materiaal Metaal
Rendement % 92.7 %
Vermogen 7,48 kW
WiFi Ja

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden