Livin'flame pelletbrander Natal

Art nr. 5953170
Met pelletbrander Natal geniet u van een sfeervol haardvuur, maar dan met een veel schonere verbranding en weinig rookontwikkeling. Profiteer van de vele voordelen ten opzichte van een normale vuurkorf. Sfeervol en warm Geniet van een sfeervol vuurtje met pelletbrander Natal. Met deze unieke
Adviesverkoopprijs
€ 89,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Met pelletbrander Natal geniet u van een sfeervol haardvuur, maar dan met een veel schonere verbranding en weinig rookontwikkeling. Profiteer van de vele voordelen ten opzichte van een normale vuurkorf.

Sfeervol en warm

Geniet van een sfeervol vuurtje met pelletbrander Natal. Met deze unieke vuurkorf gaan gezellige avonden in de buitenlucht extra lang door. De pellets ontvlammen snel, dus u heeft binnen de kortste keren een heerlijk vuurtje branden. Pelletbrander Natal creëert een prachtige, constante vlam en verspreidt een aangename warmte. Dankzij de pellets veroorzaakt deze vuurkorf bijna geen as. Dat betekent dus dat er bijna geen troep achterblijft! Nodig wat vrienden uit en maak samen herinneringen in de sfeervolle warmte van het vuur.

Belangrijkste kenmerken

  • Milieuvriendelijke vuurkorf
  • Gezellige sfeermaker in de tuin
  • Effectieve warmtebron
  • Afmetingen: 34,5 x 34,5 x 34,5 cm (hxbxd)
  • Materiaal: staal

CO2-neutrale brandstof

De pelletbrander maakt geen gebruik van houtblokken, maar brandt op pellets. Dit zijn geperste houtkorrels. Deze CO2-neutrale brandstof is veel zuiniger dan gewone houtblokken en heeft een schone verbranding. Er wordt ook veel meer energie nuttig gebruikt, waardoor er geen brandstof verloren gaat. Met pelletkorrels maakt u dus een bewuste keuze. Daarnaast scheelt het ook nog eens gesjouw met houtblokken!

Breng sfeer naar uw tuin met pelletbrander Natal. Blijf lekker warm en geniet van het vlammenspel!

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Natal
Primaire kleur Zwart
Breedte cm 34.5 cm
Diepte cm 34.5 cm
Hoogte cm 34.5 cm
EAN code 8712757459735
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal
Soort haard Vuurkorf

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden