Livin'flame infraroodpaneel 300 90x60cm wit

Art nr. 5962040
Geniet van aangename stralingswarmte met de infraroodpanelen van Livin’flame. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livin’flame infraroodpaneel 300 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je
Adviesverkoopprijs
€ 229,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Geniet van aangename stralingswarmte met de infraroodpanelen van Livin’flame. Gezonder, efficiënter en duurzamer. Dat is wat infraroodpanelen uniek maakt ten opzichte van verwarming via bijvoorbeeld een radiator. Bedien het Livin’flame infraroodpaneel 300 eenvoudig via de geaarde stekker óf met je smartphone.

Gezonde verwarming met IR-panelen

Wist je dat infrarood een milieuvriendelijke en gezonde vorm van verwarming is? Dat heeft alles te maken met de werking. Waar een radiator de lucht in huis verwarmt, verwarmt een infraroodpaneel met stralingswarmte de objecten die in het bereik liggen. Vergelijk het met warme zonnestralen, zonder Uv-straling! Doordat de lucht op deze manier niet circuleert, voorkomt een infraroodpaneel tocht, condensvorming en droge lucht. Zo geef je stof, pollen en bacteriën minder kans om zich via de luchtstroming te verspreiden. Een groot voordeel voor mensen die last hebben van allergieën.

Daarnaast verspil je geen energie aan het opwarmen van de lucht in de ruimte, wat lang kan duren. Steek de stekker in het stopcontact of zet het paneel met je smartphone aan wanneer je de ruimte in gaat. Binnen enkele minuten is het genieten geblazen! Verlaat je de ruimte? Dan zet je het infraroodpaneel eenvoudig weer uit. Het Livin’flame infraroodpaneel 300 is geschikt voor ruimtes van 10 tot 14 m2.

Belangrijkste voordelen

 • Efficiënt en gezond verwarmen
 • Voorkomt tocht, condens en droge lucht
 • Bedienen met stekker of smartphone
 • Geschikt voor ruimtes van 10 tot 14 m2
 • Lange levensduur van 20-25 jaar
 • Kleur: wit
 • Afmetingen: 90 x 60 x 4,1 cm (hxbxd)

Bediening via je smartphone

Geniet van aangename warmte en verbeter tegelijkertijd je immuunsysteem met de infraroodpanelen van Livin’flame. Bevestig het strakke design met aluminium frame eenvoudig aan de wand. Zie je het paneel liever aan het plafond hangen of op de grond staan? Dat kan met de apart verkrijgbare Livin'flame voetenset of de plafondmontageset. Bedienen doe je eenvoudig via de geaarde stekker of met je smartphone. Dankzij het meegeleverde wifistopcontact maak je met een werkende WiFi verbinding en de gratis Livin’flame app overal contact met het apparaat. Schakel het infraroodpaneel op geprogrammeerde momenten in en uit, lees af hoeveel elektriciteit het paneel gebruikt en meer! De apart verkrijgbare smartplug thermostaat biedt zelfs nog meer opties. Hiermee stel je zelf de gewenste temperatuur in. De thermostaat slaat vervolgens automatisch af wanneer deze temperatuur bereikt is. Ook stel je met de thermostaat onder andere handige dagprogramma’s in.

Genieten van de aangename en gezonde stralingswarmte van infrarood? Het Livin’flame infraroodpaneel 300 is veilig, zeer efficiënt en CO2-vrij. Ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering en andere formaten.

Specificaties
Merk Livin'flame
EAN code 8712757468713
Primaire kleur Wit
Breedte (cm) 60
Diepte (cm) 4,1
Lengte (cm) 90
Gewicht (kg) 8,1
Garantie 2 jaar
Materiaal frame Aluminium
Opwarmtijd (min) 8
Rendement (%) 98
Snoerlengte (m) 1,8
Aansluitspanning 230V
Vermogen 345W
Temperatuurbereik 85-95 °C

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
  Aan het laden
  Aan het laden