Livin'flame houtkachel Oland

Art nr. 5901420
De Oland is een robuuste, doch stijlvolle houtkachel met krachtige prestaties. Bewonder de vlammen in alle veiligheid van achter het grote kijkvenster en geniet van de behaaglijke warmte die de kachel verspreidt. Deze houtkachel brengt sfeer, warmte en gezelligheid in jouw huis of tuin! Genieten van
Adviesverkoopprijs
€ 529,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Oland is een robuuste, doch stijlvolle houtkachel met krachtige prestaties. Bewonder de vlammen in alle veiligheid van achter het grote kijkvenster en geniet van de behaaglijke warmte die de kachel verspreidt. Deze houtkachel brengt sfeer, warmte en gezelligheid in jouw huis of tuin!

Genieten van het knapperende vuur

De Oland heeft een stoere uitstraling dankzij het moderne design en het industriële handvat. Onder de vuurkast heeft hij heeft een handige ingebouwde houtopslag. Dat scheelt slepen met hout! Daarnaast geven de robuuste houtblokken de haard een rustieke uitstraling. De matzwarte kachel laat de kleurrijke vlammen prachtig uitkomen. Hij geeft dan ook sfeer aan jouw interieur. Ook zorgt hij voor een behaaglijke temperatuur in huis; met een vermogen van 7,5 kW verwarmt hij ruimtes tot wel 125 m³. Hij beschikt over verschillende luchtroosters voor een perfecte verbanding. De Oland is zowel binnen als buiten onder een afdak te plaatsen. De Oland gaat jarenlang mee!

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 90 x 51 x 42 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 7,5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 125 m³
  • Rendement: 76 %

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kies je voor hoge kwaliteit en veiligheid. Al onze houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak én ze hebben uiteraard een CE-keurmerk. Hiermee voldoen onze kachels aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign 2022 keurmerk. Dat wil zeggen dat de kachels zeer efficiënt zijn en weinig fijnstof uitstoten. De Oland heeft een schone verbranding en een hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heb je ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van de houtkachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vind je ook in het assortiment van Livin’flame.

De Oland is een eyecatcher in elk interieur. Geniet van het gezellige beeld van de speelse vlammen en voel de behaaglijke warmte. Met deze houtkachel ga je sfeervolle avonden tegemoet.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Oland
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Brandstof Hout
Breedte cm 41,8 cm
Hoogte cm 51 cm
Lengte cm 90 cm
Gewicht kg 70 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 150 mm
EAN code 8712757464111
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m³ 157.5 m³
Keurmerk CE
Materiaal Metaal
Rendement % 76 %
Vermogen 10,5 kW
WiFi Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden