Livin'flame houtkachel Oland

Art nr. 5901420
De Oland is een stijlvolle houtkachel, die met zijn krachtige uiterlijk een prominent plekje in uw woning verdient. Bewonder de vlammen in alle veiligheid van achter het grote kijkvenster en geniet van de aangename warmte die de kachel verspreidt. Deze houtkachel brengt sfeer, warmte en gezelligheid
Adviesverkoopprijs
€ 529,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Oland is een stijlvolle houtkachel, die met zijn krachtige uiterlijk een prominent plekje in uw woning verdient. Bewonder de vlammen in alle veiligheid van achter het grote kijkvenster en geniet van de aangename warmte die de kachel verspreidt. Deze houtkachel brengt sfeer, warmte en gezelligheid in uw huis of tuin!

Sfeervol genieten

De Oland heeft een stoere uitstraling dankzij het moderne design en het industriële handvat. Onder de vuurkast heeft hij heeft een handige ingebouwde houtopslag. Dat scheelt slepen met hout! Daarnaast geven de robuuste houtblokken de haard een rustieke uitstraling. De Oland is uitgevoerd in het zwart, waardoor de kleurrijke vlammen prachtig uitkomen. Deze kachel is dan ook een sfeervolle toevoeging aan uw interieur. Ook zorgt hij natuurlijk voor een heerlijke temperatuur in huis; met een vermogen van 10,5 kW verwarmt hij ruimtes tot wel 140 m3. Dankzij de verschillende luchtroosters heeft hij een perfecte verbanding. U kunt er ook voor kiezen om de Oland buiten neer te zetten. Plaats hem onder een afdakje, dan gaat de houtkachel jaren mee.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 90 x 41,8 x 51 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 10,5 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 140 m3
  • Rendement: 83 %

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Alle houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak en ze zijn voorzien van een CE-markering. Dat betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign wetgeving, die per 1 januari 2020 van kracht gaat. De Oland is een houtkachel met een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heeft u ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van uw houtkachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vindt u ook in het assortiment van Livin’flame.

De Oland is een eyecatcher in elk interieur. Geniet van het gezellige beeld van de speelse vlammen en blijf altijd heerlijk warm. Met deze houtkachel gaat u sfeervolle avonden tegemoet. 

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Oland
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Brandstof Hout
Breedte cm 41.8 cm
Hoogte cm 51 cm
Lengte cm 90 cm
Gewicht kg 70 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 150 mm
EAN code 8712757464111
Energielabel A+
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m3 157.5 m3
Keurmerk CE
Materiaal Metaal
Rendement % 76 %
Vermogen 10,5 kW
WiFi Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden