Livin'flame houtkachel Falun

Art nr. 5901410
De Falun is een prachtige houtkachel, speciaal bedoeld voor in de hoek. Geniet samen met vrienden en familie van de kleurrijke vlammen. Of neem een drankje en een goed boek en kom volledig tot rust met een knapperend vuurtje op de achtergrond. Met de Falun wordt elke avond onvergetelijk. Sfeervol
Adviesverkoopprijs
€ 579,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Falun is een prachtige houtkachel, speciaal bedoeld voor in de hoek. Geniet samen met vrienden en familie van de kleurrijke vlammen. Of neem een drankje en een goed boek en kom volledig tot rust met een knapperend vuurtje op de achtergrond. Met de Falun wordt elke avond onvergetelijk.

Sfeervol genieten

De Falun is het enige model houtkachel van Livin’flame dat speciaal ontworpen is voor in de hoek van een ruimte. Wel moet deze net als andere houtkachels altijd 60 cm van de muur af staan. De kachel heeft een moderne look en de donkere kleur laat de vlammen prachtig uitkomen. Onder de vuurkast bevindt zich een laatje waar u benodigde accessoires op kunt bergen en daaronder zit een opbergvak voor houtblokken. De robuuste houtblokken zijn zo altijd in de buurt om uw vuur te voeden en ze geven de kachel een rustieke uitstraling. De Falun heeft een vermogen van 9 kW, waarmee hij ruimtes tot wel 180 m3 kan verwarmen. De houtkachel kan ook buiten geplaatst worden. Onder een afdakje gaat hij jarenlang mee.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 98,6 x 65 x 52 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 9 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 180 m3
  • Rendement: 77 %

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Alle houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak en ze zijn voorzien van een CE-markering. Dat betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign wetgeving, die per 1 januari 2020 van kracht gaat. De Falun is een kachel met een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heeft u geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van uw kachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vindt u ook bij Livin’flame.

De Falun is een bron van warmte en gezelligheid op koelen dagen en avonden. Met zijn moderne design springt deze houtkachel er bovenuit in elk interieur. 

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Falun
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Brandstof Hout
Breedte cm 65 cm
Diepte cm 52 cm
Hoogte cm 98.6 cm
Gewicht kg 74 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 150 mm
EAN code 8712757458578
Energielabel A
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m3 300 m3
Rendement % 74 %
WiFi Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden