Livin'flame houtkachel Alunda

Art nr. 5901400
Wil je jouw inrichting een boost geven? Bekijk dan eens houtkachel Alunda van Livin’flame. Deze sierlijke kachel in de kleur antraciet is een aanwinst voor elk interieur. Daarnaast zorgt hij ook voor een heerlijk verwarmde ruimte. Met deze houtkachel geniet je van gezellige avonden rondom het
Adviesverkoopprijs
€ 399,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wil je jouw inrichting een boost geven? Bekijk dan eens houtkachel Alunda van Livin’flame. Deze sierlijke kachel in de kleur antraciet is een aanwinst voor elk interieur. Daarnaast zorgt hij ook voor een heerlijk verwarmde ruimte. Met deze houtkachel geniet je van gezellige avonden rondom het knapperende vuur.

Warmte en gezelligheid

De Alunda heeft een sierlijke uitstraling en is opvallend door de ronde bovenkant. Hij staat prachtig in elk interieur! Onder de vuurkast zit een handige extra ruimte waar een voorraad houtblokken is op te slaan. De robuuste houtblokken geven de haard een rustieke uitstraling én het is ideaal om het vuur brandend te houden. Zo heb je altijd voldoende blokken hout bij de hand. De Alunda houtkachel is geschikt voor het verwarmen van grote ruimtes. Met een vermogen van 9 kW verwarmt hij ruimtes tot wel 150 m3. Plaats je de kachel liever buiten? Dat kan mist je de Alunda onder een afdak plaatst.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 96 x 47 x 40 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 9 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 150 m³
  • Rendement: 74 %

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kiest je voor hoge kwaliteit en veiligheid. Al onze houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak én ze hebben uiteraard een CE-keurmerk. Hiermee voldoen onze kachels aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign 2022 keurmerk. Dat wil zeggen dat de kachels zeer efficiënt zijn en weinig fijnstof uitstoten. De Alunda heeft een schone verbranding en een hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heb je ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van de houtkachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vind je ook in het assortiment van Livin’flame.

Met zijn stijlvolle design springt de Alunda waar je hem ook neerzet meteen in het oog. Of het nou een lange zomeravond of een koele winterdag is, deze houtkachel zorgt altijd voor gezelligheid.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Alunda
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Brandstof Hout
Breedte cm 47 cm
Diepte cm 40 cm
Hoogte cm 96 cm
Gewicht kg 75 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 150 mm
EAN code 8712757458561
Energielabel A
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m³ 300 m³
Rendement % 74 %
WiFi Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden