Livin'flame houtkachel Alunda

Art nr. 5901400
Wilt u uw inrichting een boost geven? Bekijk dan eens houtkachel Alunda van Livin’flame. Deze sierlijke kachel is een verrijking voor elk interieur. Daarnaast verspreidt hij ook nog eens een heerlijke warmte door uw woning. Met deze kachel gaat u zeker gezellige avonden tegemoet! Sfeervol genieten
Adviesverkoopprijs
€ 399,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Wilt u uw inrichting een boost geven? Bekijk dan eens houtkachel Alunda van Livin’flame. Deze sierlijke kachel is een verrijking voor elk interieur. Daarnaast verspreidt hij ook nog eens een heerlijke warmte door uw woning. Met deze kachel gaat u zeker gezellige avonden tegemoet!

Sfeervol genieten

De ronde bovenkant maakt van de Alunda een sierlijke en opvallende verschijning. Onder de vuurkast zit een handig opbergvak waar u een voorraad hout kunt opbergen. De robuuste houtblokken geven de haard een rustieke uitstraling, en u kunt uw vuur zo altijd bijvoeden. Hij staat dan ook prachtig in uw interieur! De Alunda houtkachel is geschikt om grote ruimtes mee te verwarmen. Met een vermogen van 9 kW verwarmt hij ruimtes tot 180 m3. De kachel kan ook buiten geplaatst worden. Zet hem in dat geval bij voorkeur onder een afdak, zodat hij in goede staat blijft.

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 96 x 47 x 40 cm (hxbxd)
  • Warmtecapaciteit: 9 kW
  • Geschikt voor ruimtes tot 180 m3
  • Rendement: 83 %

Veilig en milieuvriendelijk

Met Livin’flame kiest u voor kwaliteit en veiligheid. Alle houtkachels worden uitvoerig getest op brandveiligheid en gebruikersgemak en ze zijn voorzien van een CE-markering. Dat betekent dat de kachels voldoen aan alle Europese eisen met betrekking tot veiligheid, milieu en gezondheid. Daarnaast voldoen ze aan de EcoDesign wetgeving, die per 1 januari 2020 van kracht gaat. De Alunda is een houtkachel met een schone verbranding en een zeer hoog rendement. Omdat het vuur zich achter glas bevindt, heeft u ook geen last van losvliegende vonken en rookontwikkeling. Let er bij de plaatsing van uw kachel op dat deze altijd 60 cm van de muur af moet staan. Alle benodigde aansluitmaterialen vindt u ook in het assortiment van Livin’flame.

Met zijn stijlvolle design springt de Alunda waar u hem ook neerzet meteen in het oog. Of het nou een lange zomeravond of een koele winterdag is, deze houtkachel zorgt altijd voor gezelligheid. 

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Alunda
Primaire kleur Zwart
Afstandbediening Nee
Brandstof Hout
Breedte cm 47 cm
Diepte cm 40 cm
Hoogte cm 96 cm
Gewicht kg 75 kg
Diameter aansluiting rookkanaal mm 150 mm
EAN code 8712757458561
Energielabel A
Garantie 2 jaar
Geschikt voor ruimtes tot m3 300 m3
Rendement % 74 %
WiFi Nee

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden