Livin'flame elektrische inbouwhaard Marly

Art nr. 5950740
De Marly inbouwhaard van Livin’flame is een sfeervolle toevoeging aan uw interieur die meteen in het oog springt. De brede haard met een modern design zorgt op koele avonden voor een aangename temperatuur, maar kan op warme dagen ook alleen ter decoratie aangezet worden. De realistische 3D led
Adviesverkoopprijs
€ 649,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Marly inbouwhaard van Livin’flame is een sfeervolle toevoeging aan uw interieur die meteen in het oog springt. De brede haard met een modern design zorgt op koele avonden voor een aangename temperatuur, maar kan op warme dagen ook alleen ter decoratie aangezet worden. De realistische 3D led vlammen maken gezellige avonden met vrienden of familie nóg onvergetelijker.

Realistische 3D led vlammen

De Marly is een indrukwekkende inbouwhaard van 96 cm breed en 56 cm hoog. Dankzij de ingebouwde led technologie geniet u van een zeer realistisch vlammenspel. De vlammen zijn bijna niet van echt te onderscheiden, tenzij u ervoor kiest om het vuur een ander kleurtje te geven. De vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de sfeerhaard wel veertien! De stenen en houtstukken op de bodem liggen los, zodat u de haard helemaal naar uw smaak kunt decoreren. Deze inbouwhaard heeft een diepte van slechts 21 cm, waardoor hij in de meeste interieurs fraai en strak ingebouwd kan worden.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 56 x 96 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • 3 vlamkleuren en 14 ondergrondkleuren
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

Met de Marly inbouwhaard heeft u altijd een aangename temperatuur in huis. De haard switcht automatisch tussen de twee warmtestanden. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur, verwarmt de haard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de gewenste temperatuur bereikt is, slaat hij af. Door deze energiebesparing voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. De heater is onopvallend weggewerkt boven het schuine glas. Wilt u ook op warme dagen van uw sfeerhaard genieten? Dan kunt u de bijverwarming volledig uitschakelen.

De Marly is een prachtige, moderne inbouwhaard waarmee u uw interieur naar een hoger niveau tilt. Hij wordt geleverd met afstandsbediening, zodat u hem gewoon vanuit uw luie stoel bedient! Zoekt u een ander formaat sfeerhaard? Bekijk dan ook de overige modellen van Livin’flame.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Marly
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte cm 96 cm
Diepte cm 21 cm
Hoogte cm 56 cm
Lengte cm 93.2 cm
Gewicht kg 32.8 kg
EAN code 8712757458431
Garantie 2 jaar
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inbouwhaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden