Livin'flame elektrische inbouwhaard Fey

Art nr. 5950730
De Livin’flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is meteen gereed om in te bouwen in je eigen project of in de kant en klare schouwombouw Lavin. Sfeervolle haard Met de Livin’flame inbouwhaard Fey haal je sfeer in huis. Deze haard werkt op
Adviesverkoopprijs
€ 489,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Livin’flame elektrische inbouwhaard Fey heeft een prachtig en luxe 3D LED vlammenspel. De haard is meteen gereed om in te bouwen in je eigen project of in de kant en klare schouwombouw Lavin.

Sfeervolle haard

Met de Livin’flame inbouwhaard Fey haal je sfeer in huis. Deze haard werkt op elektriciteit, waardoor je een behaaglijke warmte in huis haalt. De onderhoudsvrije inbouwhaard is brandveilig en stofvrij. Je hebt er geen omkijken naar! In vergelijking met een open haard heb je geen last wegspringende vonken, waardoor de inbouwhaard Fey voor huisdieren geen probleem vormt. De elektrische inbouwhaard is bijna niet van een echte inbouwgashaard te onderscheiden. De elektrische inbouwhaard wordt geleverd inclusief houtblokken en afstandsbediening. De inbouwhaard is voorzien van twee warmte instellingen (1000 en 2000W) én multi colour vlaminstellingen. Je kunt de thermostaatfunctie op elk moment afzonderlijk aan en uit zetten. Zo geniet je het hele jaar door van de authentieke sfeer van een haard.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 60 x 60 x 21 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • 3 vlamkleuren en 14 ondergrondkleuren
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Energiebesparende functies

De Livin’flame inbouwhaard Fey werkt op elektriciteit, dus plug & play. Zo simpel is het! Je hebt hierdoor geen gasafvoer nodig. De inbouwhaard heeft twee warmtestanden. Deze worden door de thermostaatfunctie van de haard geheel automatisch geselecteerd. Op deze manier bespaart de haard energie en voldoet deze aan de nieuwe ErP richtlijnen. De automatische selectie van de warmtestanden werkt als volgt: Als de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde gewenste temperatuur, dan zal de haard verwarmen op 2000 watt. Als de kamertemperatuur één graad of minder afwijkt van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Bereikt de haard de gewenste temperatuur? Dan slaat deze af.

De inbouwhaard is speciaal ontwikkeld voor moderne woningen en is door haar beperkte diepte in vele situaties fraai en strak in te bouwen. Ten opzichte van een inbouwgashaard is er geen grote verbouwing nodig. Ook is de montage zo gedaan. De afstandsbediening wordt meegeleverd, hiermee is de Fey gemakkelijk in te stellen.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Fey
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Alternatief artikel 8712757472536
Breedte cm 60 cm
Diepte cm 21 cm
Hoogte cm 60 cm
Lengte cm 58,8 cm
Gewicht kg 22,5 kg
EAN code 8712757458455
Garantie 2 jaar
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inbouwhaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden