Livin'flame elektrische inbouwhaard Duvin

Art nr. 5950750
De Duvin inbouwhaard van Livin’flame is een pronkstuk in uw interieur. Dankzij de drie glazen wanden kunt u de realistische 3D led-vlammen niet alleen van voren, maar ook van de zijkant bewonderen. De haard verspreidt een aangename temperatuur in uw huis, maar kan op warme dagen ook slechts ter
Adviesverkoopprijs
€ 699,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

De Duvin inbouwhaard van Livin’flame is een pronkstuk in uw interieur. Dankzij de drie glazen wanden kunt u de realistische 3D led-vlammen niet alleen van voren, maar ook van de zijkant bewonderen. De haard verspreidt een aangename temperatuur in uw huis, maar kan op warme dagen ook slechts ter decoratie aangezet worden.

Realistische 3D led vlammen

De Duvin is een prachtige zwarte inbouwhaard met drie glazen wanden. U kunt dus van alle kanten van de vlammen genieten. Wilt u hem met een zijkant tegen een muur aan plaatsen? Dan kan de glazen zijkant afgedekt worden met een zwarte plaat. De 3D led vlammen zijn bijna niet van echt te onderscheiden, tenzij u ervoor kiest om het vuur een ander kleurtje te geven. De vlammen kunnen drie kleuren aannemen en de ondergrond van de sfeerhaard wel veertien! De stenen en houtstukken op de bodem liggen los, zodat u de haard helemaal naar uw smaak kunt decoreren. De Livin’flame Duvin is makkelijk in te bouwen in de meeste interieurs.

Belangrijkste voordelen

  • Realistische 3D led vlammen
  • Afmetingen: 42 x 70 x 20,3 cm (hxbxd)
  • Warmtestanden: 1000 en 2000 watt
  • 3 vlamkleuren en 14 ondergrondkleuren
  • Voldoet aan de ErP-richtlijnen

Sfeervol en warm

Met de Duvin inbouwhaard heeft u altijd een aangename temperatuur in huis. De haard switcht automatisch tussen de twee warmtestanden. Wanneer de kamertemperatuur meer dan één graad afwijkt van de ingestelde temperatuur, verwarmt de haard op 2000 watt. Wijkt de temperatuur één graad of minder af van de ingestelde temperatuur, dan schakelt de haard automatisch terug naar 1000 watt. Als de gewenste temperatuur bereikt is, slaat hij af. Door deze energiebesparing voldoet hij aan de ErP-richtlijnen. Wilt u ook op warme dagen van uw sfeerhaard genieten? Dan kunt u de bijverwarming volledig uitschakelen.

De Duvin is een prachtige, moderne inbouwhaard die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Hij wordt geleverd met afstandsbediening, zodat u hem gewoon vanuit uw luie stoel bedient! Zoekt u een ander formaat sfeerhaard? Bekijk dan ook de overige modellen van Livin’flame.

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Duvin
Primaire kleur Zwart
Aantal standen 2
Afstandbediening Ja
Breedte cm 70 cm
Diepte cm 20.3 cm
Hoogte cm 42 cm
Lengte cm 71 cm
Gewicht kg 30.5 kg
EAN code 8712757458462
Garantie 2 jaar
Maximaal vermogen 2000
Soort haard Inbouwhaard

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden