Livin'flame Dala kookplaat

Art nr. 5953220
Grillen op een vuurkorf? Het kan met grillplaat Dala van Livin’flame! Plaats de grillplaat op uw korf en geniet van de lekkerste gerechten. Zo wordt een gezellige avond in de buitenlucht nog gezelliger. Grillen op uw vuurkorf Heeft u een mooie vuurkorf in uw tuin staan? Dan is grillplaat Dala
Adviesverkoopprijs
€ 59,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Grillen op een vuurkorf? Het kan met grillplaat Dala van Livin’flame! Plaats de grillplaat op uw korf en geniet van de lekkerste gerechten. Zo wordt een gezellige avond in de buitenlucht nog gezelliger.

Grillen op uw vuurkorf

Heeft u een mooie vuurkorf in uw tuin staan? Dan is grillplaat Dala van Livin’flame de ideale accessoire. Hij past op diverse vuurkorven en pelletkorven van een compacter formaat. De grillplaat is 58 cm lang, dus de opening van de korf moet minder breed dan dat zijn. De aluminium bakplaat is volledig geschikt voor vlees, vis en groenten. Het gebruik van deze grillplaat kan haast niet makkelijker. U hoeft hem alleen maar op de vuurkorf te plaatsen (met de gladde kant naar boven) en te wachten tot hij is opgewarmd. Vervolgens maakt u de lekkerste hapjes klaar!

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 58 x 16 x 1,2 cm (lxbxh)
  • Food safety proof
  • Inclusief barbecuehandschoen
  • Gecoat aluminium

Grillplaat met extra’s

De Dala grillplaat is compact van formaat. Met afmetingen van 58 x 16 x 1,2 cm (lxbxd) geeft u hem gemakkelijk een plekje. Ook weegt hij niet veel, waardoor u hem zonder enige moeite op de vuurkorf plaatst. Om hem eraf te halen gebruikt u de barbecuehandschoen die u bij uw grillplaat ontvangt. Zo kunt u de plaat veilig verwijderen zonder uw hand te branden. Nog een voordeel van de bakplaat is dat hij gemakkelijk schoon te maken is. Haal er kort een doekje met wat water en zeep overheen en hij is weer zo goed als nieuw. Dan kunt u de rest van de avond weer genieten van de sfeervolle vlammen van uw vuurkorf.

In de aangename warmte van uw vuurkorf gaan onvergetelijke avonden tot in de late uurtjes door. Met een lekker hapje erbij wordt het nog leuker! De Dala grillplaat is van uitstekende kwaliteit en gaat jaren mee.

Specificaties
Merk Livin'flame
Primaire kleur Grijs
Breedte cm 58 cm
Diepte cm 16 cm
Hoogte cm 1.2 cm
Gewicht kg 3 kg
EAN code 8712757466320
Garantie 2 jaar
Materiaal Aluminium

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden