Livin'flame Agaro pelletbarbecue

Art nr. 5953210
Niets zo gezellig als een zomerse barbecue! Met pelletbarbecue Agaro van Livin'flame voorziet u uw gasten van heerlijke gerechten terwijl jullie buiten van het mooie weer genieten. Deze automatische barbecue is zeer gebruiksvriendelijk en brandt op pelletkorrels. Iedereen kan barbecueën Met
Adviesverkoopprijs
€ 549,00
incl. BTW

Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Niets zo gezellig als een zomerse barbecue! Met pelletbarbecue Agaro van Livin'flame voorziet u uw gasten van heerlijke gerechten terwijl jullie buiten van het mooie weer genieten. Deze automatische barbecue is zeer gebruiksvriendelijk en brandt op pelletkorrels.

Iedereen kan barbecueën

Met pelletbarbecue Agaro kan iedereen barbecueën. Hij heeft een automatische ontsteking dus u hoeft alleen maar de tank te vullen met pellets en op het digitale bedieningspaneel de temperatuur in te stellen tussen de 100 en 250 graden. De pelletbarbecue warmt snel op, dus binnen de kortste keren is hij klaar om te gebruiken! Op het grote rooster maakt u de lekkerste gerechten klaar. Voor het gemak bestaat dit rooster uit twee delen, zodat het eenvoudig schoongemaakt kan worden. Verder heeft de barbecue een analoge en een digitale thermometer, zodat u de temperatuur exact af kunt lezen. De automatische pellettoevoer zorgt ervoor dat de Agaro precies op temperatuur blijft, waardoor uw vlees perfect gaar wordt. Dat wordt smullen!

Belangrijkste voordelen

  • Afmetingen: 58 x 124 x 110 cm (lxbxh)
  • Barbecuerooster: 70 x 50 cm
  • Temperatuurbereik: 100 tot 250 graden
  • Snel op temperatuur
  • Automatische ontsteking

Gebruiksvriendelijke pelletbarbecue

Om deze barbecue te bedienen heeft u alleen stroom en pelletkorrels nodig. De pelletgrill heeft allerlei handigheidjes die hem zeer gebruiksvriendelijk maken. Zo is hij voorzien van een warmhoudrek, heeft hij stevige handels en is hij verrijdbaar zodat u hem overal neer kunt zetten. Ook is er een rekje aan de barbecue gemonteerd waar u bijvoorbeeld kruiden en sauzen in kwijt kunt. En wilt u zeker weten of uw vlees gaar is? Controleer het dan met uw inbegrepen vleesthermometer!

Nodig vrienden en familie uit en geniet samen van heerlijk versbereid eten in uw eigen achtertuin. Pelletbarbecue Agaro van Livin'flame brengt elke food lover jarenlang plezier! 

Specificaties
Merk Livin'flame
Model Agaro
Primaire kleur Zwart
Breedte cm 124 cm
Diepte cm 58 cm
Hoogte cm 110 cm
Gewicht kg 56 kg
EAN code 8712757466313
Garantie 2 jaar
Materiaal Staal

Klik om 5 items meer te zien | Klik hier om alle items te zien
    Aan het laden
    Aan het laden