Levering van lengtevrachten

vrijdag 5 februari 2021
Leestijd 1 minuut: Om de kwaliteit van onze lengtevrachten te garanderen, zijn de leveringen van onze luifels en tapijtrollen volledig in eigen beheer. De lengtevrachten worden verzorgd met speciale transportbussen die wekelijks dedicated voor Gimeg rijden, met een chauffeur die veelal een vast gezicht voor u en uw collega’s is. In deze blog leest u wanneer uw vaste leverdag is.

 DELEN | LEES MEER


Wanneer leveren we de lengtevrachten bij u?

Op de onderstaande kaart van Nederland en België ziet u de indeling die we hebben gemaakt op basis van uw postcode. Hiermee is de dienstverlening en kwaliteit van levering geoptimaliseerd en kunt u met bestellen rekening houden met deze vaste leverdag. Voor de lengtevracht gelden onze normale leveringsvoorwaarden en worden de vaste leverdagen aangehouden. U ontvangt de luifels en tapijten met dezelfde leverkwaliteit als u van ons gewend bent. Mocht u om een specifieke reden toch een lengte geleverd willen krijgen buiten deze route, dan zijn we genoodzaakt om extra verzendkosten in rekening te brengen.

Klik op de afbeelding om deze vergroot te zien.
Gimeg lengtevrachten NL
Klik op de afbeelding om deze vergroot te zien.
Gimeg Lengtevrachten BE

Wilt u op de dag voor aanlevering nog een lengteproduct toevoegen aan uw zending? Dan verzoeken wij u om dit telefonisch door te geven aan onze verkoop binnendienst. Afhankelijk van het tijdstip zullen wij ons uiterste best doen om deze kosteloos aan de route toe te voegen.

Door de leveringen te onderwerpen aan onze strenge kwaliteitseisen gaan wij uit van een optimaal resultaat! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst.Hoe waardeert u deze blog?

Aan het laden
Aan het laden