Levering van lengtevrachten

vrijdag 30 augustus 2019
Leestijd 1 minuut: Wij willen u graag nog beter van dienst zijn. Daarom gaan we onze luifels (en overige lengtevrachten) in eigen beheer nemen en klaarzetten voor transport. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en zorgvuldigheid tijdens het orderpick proces verbeteren. Het transport wordt verzorgt met speciale transportbussen die wekelijks dedicated voor Gimeg rijden, met een chauffeur die veelal een vast gezicht zal worden voor u en uw collega’s. In deze blog kunt u lezen wanneer uw vaste leverdag wordt.

 DELEN | LEES MEER


Wanneer leveren we de lengtevrachten bij u?

Op de onderstaande kaart van Nederland en België hebben we een indeling gemaakt op basis van uw postcode. Hiermee zal de dienstverlening en kwaliteit van levering verbeteren en kunt u met bestellen rekening houden met deze vaste leverdag. Omdat wij de luifels altijd franco zullen leveren, profiteert u extra van deze vaste leverdagen. U ontvangt de luifels dus zonder extra verzendkosten met een verbeterde leverkwaliteit! Mocht u om een specifieke reden toch een lengte geleverd willen krijgen buiten deze route, dan zijn we genoodzaakt om verzendkosten in rekening te brengen.

Klik op de afbeelding om deze vergroot te zien.
Gimeg Lengtevrachten NL

Klik op de afbeelding om deze vergroot te zien.
Gimeg Lengtevrachten BE

Wilt u op de dag voor aanlevering nog een lengteproduct toevoegen aan uw zending? Dan verzoeken wij u om dit telefonisch door te geven aan onze verkoop binnendienst. Afhankelijk van het tijdstip zullen wij ons uiterste best doen om deze kosteloos aan de route toe te voegen.

Wij gaan ervan uit hiermee de kwaliteit van de leveringen verder te verbeteren! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met onze verkoop binnendienst.Hoe waardeert u deze blog?

Aan het laden
Aan het laden